Vlaams Belang terug naar de guillotine? Mogelijke CGKR-klacht puur politiek geïnspireerd!

We gaan er geen doekjes om winden: het CGKR, u allen wel bekend, overweegt een nieuwe klacht tegen het Vlaams Belang. De reden daarvoor is de pré-campagne van deze partij, waarbij het vier beelden gebruikt van criminelen en de eis om ze zonder pardon achter tralies te zetten, of het land uit te sturen. Het CGKR criminaliseert dus een partij die tegen de criminaliteit een campagne voert. Gekker kan het bijna niet. Maar zijn dat de werkelijke motieven van het CGKR? We tonen voor u aan dat de redenen van deze nieuwe klacht 100% politiek geïnspireerd zijn.

Na het, door het CGKR gewonnen, proces destijds tegen de vzw’s van het Vlaams Blok werd die partij zo goed als verboden en ontpopte zich tot het Vlaams Belang. Dat speelde zich allemaal af rond het jaar 2004. Sindsdien is er heel wat veranderd binnen en buiten de partij. De huidige pré-campagne is één van de meest duidelijke campagnes in jaren van het Vlaams Belang. Het laat niets aan de twijfel over: criminelen mogen niet lange vrijspel krijgen!

Dat dit een balk in het oog ging zijn van de criminelen en hun beschermelingen van het CGKR, kon zelfs het kleinste kind voorspellen. Maar laten we nu die nieuwe mogelijke aankondiging tot klacht eens nuchter analyseren. Ten eerste zegt het CGKR: “We moeten koste wat het kost vermijden dat we een eventuele tweede rechtszaak zouden verliezen. Juridisch-technisch ligt de lat dus heel hoog.” Ten tweede zeggen ze: “Bewijzen we de partij geen te grote dienst door hen opnieuw voor de rechtbank te brengen?”

Als we dat even laten bezinken beseffen we maar al te goed dat een proces tegen het Vlaams Belang dus niets te maken heeft met enige vorm van racisme, fascisme, aanzetten tot haat, discriminatie of wat dan ook. Neen, het CGKR wil om eender welke reden het Vlaams Belang vervolgen. Dat overwogen wordt om de partij met een proces geen voordeel te laten behalen, betekent dat de enige reden van proces een reden van pure haat jegens het Vlaams Belang betreft, wat van het mogelijke proces nu al een ‘politiek proces’ avant la lettre maakt!

Dat ze zich daarbij nog eens uit de naad werken om dit proces te laten slagen, betekent dat alle middelen worden aangewend (zoals bij het vorige gewonnen proces, zelfs het aanpassen van de grondwet) om deze klacht te kunnen doordrukken. Iets doet ons dan ook vermoeden dat er geen klacht zal volgen. Racisme bestrijden is één zaak, een partij continu op de hielen zitten met schijnprocessen, is iets anders.

5 comments

  1. Een nieuw proces door de schoften van dat Centrum zou een schande zijn. Maar het is wel zo dat een mens de indruk krijgt dat de VB-top er alles aan doet om het CGKR zo ver te krijgen. Verklaren dat men het recht opeist om te discrimineren, premies uitloven aan burgers om op boerka’s te gaan jagen: ge moet geen genie zijn om te snappen dat ze hierdoor vodden gingen krijgen. Nu verstandige mensen als Jurgen Ceder weg zijn zou het CGKR wel eens door kunnen krijgen dat men er net als bij Frans Wymeersch met zijn kerkhof-blunder in kan slagen om de partij nu echt te treffen – omdat de kopstukken van de partij steeds driester tekeer gaan. Elke vijf dagen een nieuwe provocatie, zonder diepgang, samenhang, dossierkennis of ruimere interesse dan islam-bashen: vroeg of laat moet dat fout lopen – spijtig genoeg.

  2. Elke crimineel is er een te veel van vrij rond te lopen.Hij of zij kan dus vrij genieten van ons land om te doen liegen bedriegen stelen en overvallen te doen.CGKR De racisten in dit Land zijn de criminelen en andere gangsters die zich niet kunnen aanpassen.CGKR gaat stoppen met de Haat campagne tegenover het Vlaams Belang.U kunt er nog veel van leren.Heb eerbied voor mensen die een rein geweten hebben.U hoort er zeker niet bij.Hebt U nog een beweis van goed gedrag en zeden CGKR ?

  3. Die klacht in wegens politieke vervolging en stuur verslagen naar andere landen zoals contactpunten in Amerika, Israël, enz. Zet ze hier maar eens flink onder druk.Enne Filip De Winter, ga maar eens aankloppen bij de Nederlandse omroep, waar Vlaams Belang thuis is, maar zorg dat er eens een ander kopstuk wordt uitgenodigd daar, een vrouw bevb! DOEN zou ik zeggen!

    1. Wat hebben nationalisten van Amerika of Israël te verwachten dan?

      1. jurgen ceder doe me niet lachen ik heb die verader vroeger nog verdedigt.jij noemt zulke paljas nog een slimm

Comments are closed.