Dat de opstand in Syrië betaald en bewapend wordt door andere landen is ondertussen geen geheim meer. Wel slagen de media in Vlaanderen er wonderbaarlijk maar niet in om beelden te vinden van Syrische opstandelingen die vijandig staan tegenover de christenen in Syrië (zo’n 10% van de bevolking en behoeders van de Assyrische cultuur tegenover araberisering). Het is anders heus niet zo moeilijk, helaas…

Islamisten in de regio wrijven zich in de handen. Duizenden van hen zijn reeds Syrië binnengetrokken, vaak bewapend door Saudie-Arabië en het westen. Nogmaals wordt getoond wat voor een vuil spel de VSA spelen. Zij pleiten consequent voor het opnemen van Turkije in de EU en bewapenen nu ook islamisten die actief aanvallen plegen tegen christenen en hen verdrijven uit hun woningen. Kerken worden geplunderd en platgebrand, gelovigen en clerus worden verkracht en vermoord. Zo zijn 9.000 christenen halsoverkop moeten vluchten uit Qusayr nadat de Syrische opstandelingen hen de keuze gaven: “vertrekken of sterven”. Deze boodschap werd omgeroepen vanuit de minaretten van de moskeeën van de stad in opstandelingenhanden.

In de Vlaamse Beweging blijft het echter opmerkelijk stil. Vrijheid voor de Tibetanen moet kunnen en er wordt gesympathiseerd met de Koerden. Maar de christenen in het Nabije Oosten, vaak de enigen die nog hun cultuur hebben kunnen behouden tegenover de araberisering mogen blijkbaar stikken.

Ronduit zielig…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Syrische rebellen plunderen kerken”

  1. Halal varkensworst

    Dat het fundamentalisme oprukt in het Midden Oosten bleek al uit de verkeizingsuitslag in Egypte

  2. Zo zie je maar wat de islam wereld aan toe gaat het is hun geloof en niets anders

Trending

%d bloggers liken dit: