Schotland mobiliseert voor onafhankelijkheid

Terwijl de onafhankelijkheidsbeweging in Vlaanderen afgezien van Zangfeest en IJzerwake enkel nog bezig lijkt met gespreksavonden en vreetfestijnen, is men in Schotland volop bezig een ruim gedragen volksbeweging uit te bouwen.  Bekijk deze wervingsvideo maar eens voor een grote onafhankelijkheidsmars in Edinburgh in september 2012.  Hallo, Vlaamsnationalisten, wordt het niet eens tijd om wakker te worden?  De website in de video is deze:  http://www.independenceforscotland.com/home.html

One comment

  1. Hier wordt weer het eeuwige zwaktebod van de Vlaamse Beweging getoond: de Vlaamse bewegers spiegel zich als meerderheid binnen België graag aan allerhande minderheden binnen de Europese staten. En zo blijft de Vlaamse Beweging ter plaatse trappelen en zal het nooit iets worden met die Vlaamse onafhankelijkheid.

Comments are closed.