Even recapituleren. We hadden de arrestatie van het blanke, tot de islam bekeerde boerkameisje in Molenbeek. Dan volgde de rellen, aangestookt door het lief van dat boerkameisje, sharia4belgium-revolutionair Fouad Belkacem. Vervolgens werd deze laatste achter tralies gezet. Een betoging van de Personenpartij tegen extreem islamisme volgde en werd bijgewoond werd door Nation, de door de media bestempelde neo-nazi’s. Tot slot kregen we de gewelddadige excessen van een dertigtal rode revolutionairen die dachten sterker te zijn dan de blauwe pakkemannen terwijl ze op zoek waren naar een fysieke confrontatie met Nation. Aanstaande zondag krijgen we het vervolg.

Op 24 juni komt namelijk de ‘zwijgende meerderheid’ op straat in Molenbeek. Althans, zo benoemen ze zichzelf. Deze betoging zal bestaan uit ‘bewoners’ van Molenbeek zelf. Onder de noemer Vivre Ensemble trekken ze door de straten met een boodschap van vrede. Dat is toch wat men ons wil laten geloven. De waarheid komt echter nogal snel aan het licht wanneer organisatrice Touria Aziz enige uitleg verschaft: “Het is tegen alle extremen, ook van extreemrechts. En tegen de stemmingmakerij. Tegen iedereen die die thema’s misbruikt om een eigen agenda te dienen.”

We blijven goedgelovig meegaan in haar betoog totdat we het volgende te weten komen: “Verschillende organisaties uit Molenbeek schaarden zich al achter het initiatief. Ook enkele mensen uit de vakbonden ondertekenden de platformtekst.” En dan gaat er natuurlijk meteen een belletje rinkelen! De vakbonden in dit land behoren nu eenmaal niet tot die ‘zwijgende meerderheid’ waar Aziz het over heeft. Neen, elke vakbond in België behoort tot één van de drie gekleurde zuilen in dit land. En laat die zuilen in stand gehouden worden door… de meerderheidspartijen Sp.a, Open-vld en CD&V.

Dus, brave rechtse burger, als ‘gewone’ burgers, op eigen houtje de straat op trekken met een boodschap van vrede en waar voorafgaand aan deze mars de islam (in dit geval) in een slecht daglicht werd gebracht (door hun eigen fout overigens), dan moet daar wel een reukje aanzitten. Voor alle duidelijkheid, de mars die zondag plaatsvindt, is een zoveelste mars tegen extreem-rechts, lees de nationalistische partijen in Vlaanderen. Ik wens ze veel plezier daar in Molenbeek.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Vredesmars van de zwijgende meerderheid (aanstaande zondag) is niet meer of minder dan een mars tegen nationalisme”

 1. Autochtone Weerstandsbrigadier

  Zullen er veel blanken zijn ?

 2. McCack,Glasgow

  Ik stap mee op in mijn Schotse kilt MET onderbroek aan

 3. Autochtone Schildwacht

  maar…WIJ zijn “de zwijgende meerderheid”

  1. Blanche Blankaert, Blankenberge

   Inderdaad, de zwijgende blanke meerderheid, tot spijt van elke bevuiler van het autochtone nest, die het benijdt

 4. Liers Pallieterke met zijn Liers vlaaike

  Dan zal het “katholieke” paterke van het volkomen OVERgesubsidiëerd “Le Foyer” (et pour les flamins la même chose) die vroeger het Inquisitiecentrum leidde in het politiek proces tegen het VB (versie 1) ook wel zijn gebruikelijk islamofiele, xenofiele en allochtonofiele, prietpraat komen uitbraken in die halal-stoet.

 5. Liers Pallieterke met zijn Liers vlaaike

  Allez het gebruikelijk PoCo intermultiflauwekultureel onderonsje met een halal-hamburgerkraam zal zeker zeer veel persaandacht krijgen van het gauchistisch journaille-canaille van de overgesubsidieerde regimepers !

 6. Bah, wat een douchebags

Trending

%d bloggers liken dit: