De kracht van de verandering?

‘En het cordon zelf. De N-VA zegt tegen het cordon te zijn, maar past het op de meest rigoureuze manier toe. Tot in het absurde. Als Siegfried Bracke op de Franstalige zender RTL moet antwoorden op de vraag van de journalist wie hij verkiest – Bruno Valkeniers of FDF-voorzitter Maingain – en Bracke antwoordt zonder verpinken “Olivier Maingain”, dan neem ik toch aan dat men binnen de Vlaamse Beweging toch ook even slikt, om het beschaafd te houden. Liever het FDF dan het Vlaams Belang dus. Is dat de kracht van de verandering?’ – (Joris Van Hauthem in een vraaggesprek met ‘Vlaams Belang Magazine’ van juni 2012)

Zonder commentaar…

2 comments

  1. “Valeer Descherp” en mijn kazakkendraaierij van rood Loge journaille tot in zwart-geel gecamoufleerde, DAT was de “VERANDERING”

  2. Hoe was dat ook weer?
    Sieg des Glaubens, Triumph des Willens, Macht der Veränderung (kracht van verandering)?

Comments are closed.