De media en critici lullen er weer een pak op los…

Fouad ‘Abu Imran’ Belkacem is topnieuws. En waar topnieuws is, reppen allerlei publicisten, politici, commentatoren, wannabe-intelligentsia en zo meer zich om hun mening te geven over de bewust feiten. Al dan niet gestoord door enige vorm van onwetendheid schrijven zij er op los. Wij ook overigens, maar iedereen weet dat wat op Rechts Actueel verschijnt, de waarheid is en niets dan de waarheid. Alle gekheid op een stokje, de twee opvallendste stukken tekst vandaag kwamen van Yves Desmet van De Morgen en ene Fouad Gandoul, pion van het ACV.

Desmet richtte een open brief aan minister van Justitie, Annemie Turtelboom. De goeroe van De Morgen (ooit nog door de Vlaams Blok Jongeren ‘De Zorgen’ herdoopt), heeft bang. “het [spijt] mij u dit te moeten schrijven, maar u jaagt mij vandaag angst aan. Veel meer dan de clown Belkacem dat doet.” zo schreef hij vannacht en liet het publiceren op de voorpagina van zijn amper gelezen krantje. De brief wil duidelijk maken dat Turtelboom aan pure willekeur doet door enkel Belkacem hard aan te pakken. Desmet stelt zich de volgende vraag: “Alleen kan u mij niet uitleggen waarom uitgerekend Belkacem de enige Belg is die een gevangenisstraf van minder dan drie jaar daadwerkelijk moet uitzitten, terwijl alle anderen daaraan ontsnappen.”

En uiteraard heeft Desmet daar gelijk in. Echter, de houding van Desmet is ronduit hypocriet te noemen. Desmet zijn brief puilt uit van de waarheden, maar zijn plotse bekommernis omtrent het uitzitten van gevangenisstraffen is totaal misplaats wanneer het van zijn hand komt. In se denkt Desmet namelijk net hetzelfde over heel deze zaak als de tweede schrijver van dienst, ditmaal in De Standaard, namelijk de ACV’er Fouad Gandoul.

Deze verwoordt het zoals zeer veel rood-groene journalisten en met hen een kudde wereldverbeteraars, dat denken. “De radicalisering die we vandaag bij een deel van de moslimjongeren in Antwerpen, Brussel en elders zien, is een uiting van wanhoop jegens een samenleving die hen in de steek heeft gelaten.” En dat is natuurlijk, op zijn zachtst uitgedrukt, dikke zever! En herlees zijn bewering nog maar eens goed: de man beweert dat het ONZE schuld is, de schuld dus van de vele hardwerkende en (veel) belastingbetalende Vlamingen, dat twee agenten in Molenbeek werden neergestoken.

Dat is blijkbaar totaal niet de schuld van heren zoals Fouad Belkacem. Deze vakbondspion beweert ook het volgende: “Er is in onze samenleving geen grotere bedreiging voor de democratie dan toenemende armoede en ongelijkheid. Het hele fundament van de menselijke samenleving wordt bedreigd als nieuwkomers slechter behandeld worden dan hun (autochtone) medeburgers.” Grappig in feite, maar triest tegelijkertijd! Deze man zou eens een doorsnee school in Antwerpen moeten binnenstappen en kijken naar het resultaat van de gepropageerde diversiteit van =A=. Hij zal moeite moeten doen om klassen te vinden waar de blanke Vlaamse kinderen nog in de meerderheid zijn. En dan maar komen klagen over ‘geen gelijke kansen’.

Neen, de heer Desmet en de heer Gandoul zitten op één en dezelfde lijn wat deze zaak betreft. Beiden geloven ze in de multiculturele heilstaat als oplossing voor de problemen, veroorzaakt door de stoute blanke en racistische Vlaming. Desmet en Gandoul spelen dan ook een één-tweetje met deze commentaarstukken. De vraag is of de Vlamingen deze linkse indoctrinatie nog veel langer gaan blijven tolereren? Uiteindelijk zijn wij, de Vlamingen, diegene die het tij zullen moeten doen keren. Te beginnen bij de opsluiting en uitzetting van criminele vreemdelingen.

8 comments

 1. Ik schrijf zo een intermultiflauwekulse propaganda zever om het links kiesvee te vertroetelen want welke autochtoon stemt nu nog Links tenzij een politiek benoemde of schrijvelaar van een volkomen OVERgesubsidieerd gazetteke (zoals ALLE gazetten)

 2. Veel van die jongeren doen hun school niet uit en lopen op straat ,en als ze geen diploma hebben is het de schuld van de samenleving ;
  Je moet maar eens leerkracht zijn van zo een school ,je kan soms beter les geven aan de muren

 3. 45 jaar geleden , als ik niet braaf was kreeg ik straf van de leraar en thuis nog eens dubbel , nu is het een kat en muis spelletje geworden , maar de kat mag alleen maar likken , niet meer bijten !

  grtn , Marc

 4. Hoernalist(e): schrijver / schrijfster van politiek correcte berichten en leugens die het publiek worden voorgesteld als (onafhankelijk) nieuws. Hoernalist: iemand die voor zijn beroep, het maken van nieuwsberichten, opzettelijk de waarheid manipuleert of belangrijke feiten aan het volk verzwijgt omdat deze de politieke meesters onwelgevallig zijn of strategisch niet in de politiek ideologische lijn passen. Stelt persoonlijke interpretaties voor als realiteit of feit. Oorzaak: Hoernalisten zijn vaak tijdens hun opleiding subtiel geïndoctrineerd door docenten en professoren die verhulde politieke agenda’s bezigen. Hoernalisten zijn werkzaam in de gedrukte media, tv en internet zowel bij de officiële staatszenders als commerciële kanalen. Synoniemen: volksverrader, bedrieger, leugenaar, journaille (Fr. Samenvoeging van journalist en canaille: uitschot).

  “If you don’t read the newspaper, you are uninformed, if you do read the newspaper, you are misinformed.”

  – Mark Twain

  Als u echt nog enig geloof hecht aan de oprechtheid of objectiviteit van de Main Stream Media, hetzij gedrukt, hetzij tv, radio of internet dan bent u redelijk naïef om niet te zeggen achterlijk.

  Boycot the media!

  1. Hela daar is 1 ( weliswaar wekelijkse) gazet waar GEEN gauchistische schrijvelaars komen gauchistische desinformatie “duiding”(sic) propaganda uitkotsen , slechts EEN !
   Daarom worden zij NIET gesubsidieerd door het Regime !

  2. We hebben dat journaille-canaille geindoctrineerd

 5. Stevig artikel, maar wie nog steeds de morgen leest vraagt om voorgelogen te worden:)

 6. “De radicalisering die we vandaag bij een deel van de moslimjongeren in Antwerpen, Brussel en elders zien, is een uiting van wanhoop jegens een samenleving die hen in de steek heeft gelaten.” Wat een hoop onzin. De politiek correcte samenleving doet niet anders dan het bepamperen van deze bevolkingsgroep en dan nog zouden ze zich in de steek gelaten voelen?

Comments are closed.