Spraakmakend en op een perfect tijdstip gelanceerd: de pré-campagne van het Vlaams Belang

Vandaag start het Vlaams Belang met een wel erg opvallende pré-campagne naar aanleiding van de verkiezingen van oktober 2012. Enkele gezichten van criminelen werden afgebeeld, de ogen bedekt met een zware balk en een duidelijke slogan ernaast. De timing kan haast niet beter, aangezien het debat rond de uitzetting van multi-crimineel Belkacem (sharia4belgium) nog volop woedt. Bekijk hieronder de vier affiches die in heel Vlaanderen zullen opgehangen worden op meer dan zevenhonderd twintig-vierkante-meterborden langs de weg.

“Het Vlaams Belang is de enige partij die opkomt voor een kordate aanpak: misdadigers horen achter de tralies, criminele vreemdelingen moeten hun straf uitzitten in het land van herkomst en straffen moeten onverkort worden uitgezeten. Geen pardon meer voor misdadigers!” zo luidt het op de webstek van Vlaams Belang. Dat de campagne veel stof zal doen opwaaien staat nu al vast! Wij zijn alvast fan.

One comment

  1. Dat belooft allochtone woede op het Vlaams Belang ! Dat gaat nog iets worden. Want de Marokkaanse zoontjes zijn heiligen en die misdoen niets.Als je ze aanwijst krijg je ruzie met de familie omdat je hun EER aantast, dat weten jullie toch? Dat ze maar alvast overal camera’s verbergen, want ze gaan klappen krijgen van de heilige mannekes!En niet vergeten ook knuppel of staaf bij te hebben voor het geval ze aanvallen met dergelijke dingen.Spijtig, maar zonder verdedigings matriaal ben je straks nog dood geklopt. Vlaams Belang zit nu in het hotst van de strijd, is niet risicoloos, maar gelukkig ziet men nu wel in dat de NVA te soft is en gaat het Vb gelukkig weer in stijgende lijn! Dankzij de actualiteit welke een profetisch tintje heeft!

Comments are closed.