Nu de Capo di tutti capi van sharia4belgium achter de tralies zit en het hoofdkwartier van s4b is afgesloten kan de rust voorlopig terugkeren in de verarabiseerde wijken in Brussel en Antwerpen. Uiteraard blijven er nog een hoop ‘capi’ achter, maar de sfeer hangt enkel af van in hoe ver het netwerk van deze salafisten reikt. Nu zal duidelijk worden of Abu Imran effectief tijd en moeite heeft geïnvesteerd in het uitbouwen van zijn clubje en of hij enkel maar een lawaaimaker was zoals Abu Jahjah enkele jaren geleden. Sinds zijn vertrek naar het slagveld, keerde de rust ook meteen terug.

[We vernamen omstreeks 12.30 uur dat het gerecht de aanhouding heeft bevestigd nadat Imran werd voorgeleid.]

Ondertussen dook net voor de arrestatie van Imran een leuke cartoon op als antwoord op de boerkapremie van Steden Tegen Islamisering. Deze cartoon duidt op de verpletterende verantwoordelijkheid van politie en justitie, aangestuurd door de politiek,  inzake de ordehandhaving in de gevoelige wijken, waar sharia4belgium de laatste weken voet aan grond kreeg. Of er straten zijn in Molenbeek waar de politie niet durft doorrijden om geen onlusten te veroorzaken, dat weet ik niet. Maar dat de pakkemannen op zijn minst niet graag gezien worden in sommige wijken met een hoge concentratie allochtonen, dat is een zekerheid.

Hopelijk (maar ik maak me geen illusies…) slaan justitie, politie en politiek nu effectief de handen in elkaar en voeren ze een efficiënt en doordacht beleid mét arrestaties, mét veroordelingen en mét uitzettingen van allochtone amokmakers die niet in orde zijn met hun papieren. Zo niet, kunnen we ons over enkele weken en maanden opnieuw verwachten aan een zoveelste explosieve situatie in Molenbeek of elders. We zullen maar weeral afwachten zeker?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Abu Imran achter slot en grendel, hoog tijd nu om orde op zaken te stellen!”

 1. Hemeltje lief, wat Frans Wijmeers van het Vlaams Belang heeft gedaan, nl onterecht de allochtonen of Marokkanen beschuldigen van de grafschennis op het kerkhof van Sint-Marokkoklaas, is VELE malen, erger dan dit! Want Frans heeft een straf gehad, die een Marokkaanse plunderaar of verkrachter nog niet krijgt.Hij is 10 jaar uit zijn burgerrechten ontzet voor dit onnozele euvel waar hij al lang excuses had voor gevraagd en zelfs recht had gezet in het plaatselijk bladje, omdat dit ZOOO een erge misdaad was!
  Owee toch!
  Mensen lief, de rode, blauwe en linkse fascisten zijn véél gevaarlijker dan dit individu hoor!Ik vind onze democratie véél erger bedreigd als burger voor een monster-straf vanwege een flut dan de praatjes van deze Islamclown! Alhoewel hij inderdaad niet moet genegeerd worden, want hij is in staat om de Marokkanen op de straat te brengen en hun tegen ons op te zetten.
  Uiteindelijk is hij gevaarlijk.

  1. Ratteke Maurice

   Ik werd enkele jaren terug onterecht in ons gezicht (mijn zoontje toen 12 jaar en ik) gespuwd door turkse smeerlappen aan St Baafs ik heb klacht neer gelegd in augustus op de zelfde dag en pas in december heeft men die kloot gevonden zo lang reed hij ook nog rond in een nieuwe Mercedes S500 zonder verzekering. Mijn klacht is op de rechtbank als onterecht verklaard en geseponeerd een echte schande maar ja wij zijn ook maar Vlamingen

   1. Volker Eigen van het eigen volk

    Dit komt omdat u tot de Indo-Europese ethnische meerderheid behoort, DAAROM en niet tot één of ander OVERbeschermde minderheid ! Zouden het rode Loge pionnen binnen Parketten (meervoud) en het C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur) zijn die verhinderen dat racisme/discriminatie tegenover telgen der ethnische meerderheid ooit enigerlei jurisprudentie zou mogen krijgen ? Surf eens naar de webstek van het C.G.K.R. (www.diversiteit.be) en zoek er onder “rechtspraak” is naar 1 (één) enkel voorbeeld ter zake , u zult laaaaaaaaaaaaaaaaang , heeeeeeeeeeel laaaaaaaaaang bezig zijn. Welk bevolkingssegment blijkt er dan slachtoffer van “discriminatie op basis van ethnische afkomst” te zijn ?????????????????????????????????????

Trending

%d