[VIDEO] Bretoenen tegen islamisten: 1 – 0

Onlangs hielden de Bretoense nationalisten van Adsav een conferentie over massa-immigratie.  Dat was niet naar de zin van een stel islamisten die probeerden de bijeenkomst te verhinderen.  Ze besloten een jonge Bretoen aan te vallen, maar dat bekwam hen slecht: de Bretoenen kwamen hun kameraad te hulp, en mepten en passant drie islamisten het hospitaal in.  Hier de beelden van de charge; daarna beelden van de gefrustreerde islamisten die nog wat stoer uitdagen – achter de bescherming van een politiekordon.  Bretoenen – islamietjes: 1 – 0!


4 comments

  1. Het ging toch om een gerechtvaardigde bijeenkomst! Immigratie van meer dan 5% geeft overlast aan een gemeenschap, vooral als men zich niet aanpast. Wie tegen zo’n bijeenkomst protesteert is schuldig en moet niet beschermd, maar verwijderd worden en zelfs gestraft, want het is een misdrijf.

  2. Ik zie geen “politiekordon” dat de stoere bretoense krijgers intoomt om de islamieten te beschermen, ik zie 2 agentjes.

    NVDR Dat is om te testen of ge het hele filmpje wel uitziet.

  3. Overal tonen onze verdraagzamen hetzelfde gedrag. Een pluim voor de Bretoense kameraden!

Comments are closed.