Boerkapremie gelanceerd: 250 euro per gedragen boerka

Sharia4belgium is dezer dagen ‘hot news’ en dat zullen we geweten hebben. Ook bij het Vlaams Belang speelt men graag in op de actualiteit en dat bewijzen ze door vandaag met een nieuwe stunt uit te pakken: de boerkapremie. Vergis u niet, het betreft geen geld dat je krijgt door het dragen van een boerka, al komt het wel in de buurt. Wil je 250 euro opstrijken? Lees dan snel verder!

Steden Tegen Islamisering en Vrouwen Tegen Islamisering, twee mantelorganisaties van het Vlaams Belang, verspreiden vanaf vandaag een kort filmpje waarin wordt aangekondigd dat al wie een vrouw met boerka kan aangeven bij de politie, een premie mag opeisen bij deze respectievelijke verenigingen. 250 euro! Laat de bounty hunters maar komen…

Het bijhorende filmpje…

17 comments

 1. Aan alle linkse rakkers die dit artikel te baat nemen om rechtse mensen wat te komen schofferen, wees blij dat je hier MAG reageren. Op het AFF krijg ik steeds de duidelijke boodschap “De commentaren zijn gesloten”.

  En over dit initiatief: fantastisch. De enigen die hier provoceren zijn die Islamisten die menen dat elk gebied van de wereld onderworpen moet worden aan de leer van Mohammed.

  1. ‘Wij’ verbieden de Boerka. De islamisten verplichten ons toch niet een boerka te dragen. Dus … dé vraag (voor de slimste van de klas) is … wie onderwerpt wie?

   1. Ik denk dat het maar logisch is dat men zich als gast in een land aan de wetten van dat land dient te houden niet? Onderwerpen zou ik dat niet noemen. En die Islamisten zouden u nog doen verschieten moesten ze de regering kunnen uitmaken. Dag gelijkheid man/vrouw, democratie, mensenrechten.

 2. Ondertussen is de eurocrisis,BHV, Griekenland, de pensioenproblematiek…wel veroorzaakt door de vetzakpolitici, die de islam in de watten leggen: slim, slimmer, slimst.

  1. wie een klein beetje van de markteconomie af weet, beseft dat de vrije markteconomie met de almacht van de financiële markten, waaronder de banken, de oorzaak is van ‘de crisis’.
   Enfin, ik denk dat het de moeite niet is om op dit forum nog te reageren, want het stikt hier van de rechtse rakkers en die denken alleen aan hun eigen … stam, volk, ras, natie … terwijl, als je het genetisch zou onderzoeken, je zou verschieten hoeveel zuiders, afrikaans, oosters, .. DNA in de genen in ieder van ons, dus ook in die rechtse rakkers zou vinden. De scheiding niet ligt tussen blank of zwart, of tussen moslim of jood of christen, of vlaming of waal, maar tussen idioot en niet-idioot. Salut en de kost!

 3. Oppassen wel, voor Marokkanen die graag oneerlijk geld verdienen, want ze zijn héél vindingrijk als het daar op aan komt. Ze zullen hun lief, zuster, moeder of nicht sturen in boerka gekleed en dan aan hun kameraden vragen, ze bij de politie aan te geven zodat zij goed geld kunnen verdienen. Gij doet dit en gij krijgt zoveel van de 250 euro! Jaja, pas maar op , want zo is het niet waterdicht!
  Als het goed weer is en heel warm weer op een weekend, passeer dan maar eens langs de a 12 richting Expo,( ga wel langs Meise, want anders geraak je er niet) en kijk rechts eens naar het park dat daar gelegen is.Het is daar de Marrakesh van Laken! Daar zit het zwart van de gewaden en gezinnen met man en vrouw al dan niet gesluierd. Ik durfde met mijn motor niet eens stoppen om een foto te nemen met gsm, want die mannen zijn zo almachtig dat ze denken dat het land van hun is en kunnen zo de baan oversteken om u tegen te houden.Dus je gsm met camera, camcorder,,.Altijd bij je houden en zorg dat je een gaatje hebt in je hemd of tas of andere waar de gsm camera net in past. Maar ik ben eens nieuwsgierig hoe rap het misbruik zal opduiken.In elk geval, ik trek liever heel dat mannen-protvod van hun hoofd zodat ze bloot staan, neem de benen, dan 250 euro.Dat geeft mij pas écht voldoening.En geeft men mij een boete daarvoor? Ik wil er liever voor naar de cel!Als ik zo iets zie, voel ik me immers zwaar aangevallen en bedreigd in mijn vrouw zijn, zo erg dat ik kwaad wordt en aangevallen in mijn rechten en waardigheid als vrouw!God verhoede me dat ik het ooit nog eens tegenkom want men hart klopte in mijn keel toen ik het zag! Bovendien ben je best met een man, vrouw of dertig en trek je de hele santekraam uit tot op het ondergoed en meer! Voila!!!!!

 4. jongens, hier is geld te verdienen. Ik zoek gelijk welke vrouw die zich met een boerka op straat wil begeven en die ik dan mag aangeven. We delen die 250 EUR wel hahahaha. Jongens wat een grap …

 5. Wat is het verschil tussen het VB en links.
  Beiden roepen op om mensen te verlinken;
  De ene wilen rascisten aangeven bij de politie.
  De anderen willen dan weer als nonnen verklede islam-trutten aangeven.
  Beiden door verklikking;
  Sympathiek zeg.

  1. Alzo sprak de ex-pravda-adept die een ganse webblog vol socialistische recepten heeft.

   1. ej
    Wat een moed om je keel open te zetten onder een schuilnaam.
    En Pravda adept-ikke.
    Je moet nog veel studeren jongen.

 6. De ene zinloze provocatie volgt op de andere: dom, dommer, domst. En ondertussen is er de eurocrisis, BHV, Griekenland, de pensioenproblematiek…

  1. ja, en in de derdewereldlanden sterft men van de honger en dorst. Dit is ook een feit waar we als Vlaamse burger op ons eentje niet veel aan kunnen veranderen. Maar we moeten het wel hier in ons Vlaanderen leefbaar houden voor onszelf. En hier kunnen we wel verandering in brengen! De eigenheid van een land/cultuur is ook belangrijk. Ik ga ook niet verhuizen naar Egypte om daar te verkondigen dat ze beter de piramides zouden afbreken omdat deze in mijn cultuur niet aanwezig zijn?

  2. Ja zeg, wie provoceert hier eigenlijk? Dat ze die baardmannen eens gauw de grens over flikkeren! Kunnen we toch al besparen op een paar leeflonen!

   1. Ikke, ikke, ikke …
    en de rest kan stikken…
    typisch

 7. fantastisch initiatief! als er door de islamverenigingen gejaagd wordt op het zogezegde racisme van de fiere Vlaming is dit wel het minste dat ze kunnen verwachten als tegenreactie.

Comments are closed.