In Hamburg hebben zopas bijna 1000 rechtse nationalisten deelgenomen aan de ‘dag der Duitse Toekomst’.  De betoging verliep volkomen vreedzaam.  Toch probeerde links uitschot, zowat 10.000 man sterk, de betoging te verhinderen.  Het zogenaamde ‘vreedzame’ en het ‘gewelddadige’ linkse uitschot steunden elkaar, en daarbij werd rechts bekogeld met stenen, flessen en bommen.  Links ging echter vooral tekeer tegen de politie:  Auto’s van politiemensen werden voor hun hotel in brand gestoken, en 38 agenten raakten gewond.  Links heeft zijn ‘democratische’ kant weer eens laten zien…  

Omdat in Duitsland vrije meningsuiting en vrijheid van vereniging voor rechts grotendeels afgeschaft zijn, werd de betoging georganiseerd door de zogenaamde ‘Freie Kameradschaften’, een los netwerk van kleine onafhankelijke groepen;  wanneer de politie dan één ervan oprolt, kunnen alle andere rustig voortwerken.

De ‘Dag der Duitse Toekomst’ is een jaarlijks initiatief en protesteert tegen de golf van racistische gewelddaden door vreemdelingen tegen Duitsers.  Blanke Duitsers zijn daar in Noord-Duitsland geregeld het slachtoffer van, maar het leidt uiteraard niet tot grote verontwaardiging bij politici, middenveldorganisaties en linkse media…

Hier is het mobilisatiefilmpje van de organisatoren:

In een democratische rechtsstaat geldt vrije meningsuiting, maar niet zo in Duitsland.  Op basis van het eeuwigdurende oorlogstrauma is elke rechts-nationale stem per definitie een ‘nazi’, en dus werd alles uit de kast gehaald om de betoging te verhinderen: dreigementen, pershetzes, pogingen tot verbodsbepalingen, etc.  Het siert de Duitse rechtsnationalen dat zij niet opgeven en toch met bijna 1000 mensen betoogden, tegen alle hetzes en straatgeweld in.  Respect!

De linkse hysterie was er des te groter door.  Duizenden betoogden achter de vlag van ‘Die Linke’, de extreem-linkse partij van Duitsland, tegen de optocht.  Vele honderden daarvan namen deel aan gewelddaden tegen de rechtse betogers en tegen de politie.  Diverse agenten raakten gewond door het ontploffen van zelfgemaakte linkse bommen.   Ook auto’s van gewone burgers werden in brand gestoken.  Wie nu denkt dat dit zal leiden tot een debat over het straatgeweld van links is eraan voor de moeite: in Duitsland is extreem-links, net als in Nederland 20 jaar geleden, onaantastbaar, omdat het zogezegd ‘vecht tegen fascisme’.  Wie in Duitsland die vlag gebruikt mag schaamteloos branden, plunderen en relschoppen; vele Antifa-groepen krijgen zelfs overheidssteun…

Hier wat beelden van de linkse rellen:

De website van TDDZ staat hier: http://www.tddz.info/

Zijn er dan geen (neo)-nazi’s in Duitsland?  Zeker wel, en met RechtsActueel hebben we daar niets mee te maken;  maar ze zijn met erg weinig, en hun belang wordt fors overroepen.  Ze zijn bovendien vaak georganiseerd door de Duitse staatsveiligheid.  Een volwaardige rechtsnationale beweging zonder nazi-overtuiging kan maar ontstaan in Duitsland als rechtse nationalisten de kans krijgen zich vreedzaam te organiseren en vreedzaam hun optochten en congressen te houden; maar dat is nu net wat de Duitse staat én hun Antifa-bondgenoten met dit soort straatgeweld verhinderen…  Net als in Nederland 20 jaar geleden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Rechts betoogt in Hamburg, links uitschot verwondt 38 agenten”

  1. De politie heeft het later gecorrigeerd naar 38 gewonden aan de kant van de politie :(

  2. Hilde FRANCKAERT

    Correctie ‘al ‘la VRT:” Extreemrechtse betogers kregen te maken met een linkse betoging die tien x groter was”. De VRT blijft dus doodleuk meedoen aan tendentieuze berichtgeving! Vuile onderkruipers en leugenaars zijn het!

Trending

%d bloggers liken dit: