Deze video toont enkele interviews met Vlaams Belang parlementairen naar aanleiding van een conferentie omtrent het conflict in de Gazastrook. Op deze conferentie was een gelijke vertegenwoordiging aanwezig van zowel Palestijnen als Israëlieten. Rechts Actueel is van mening dat Vlaamsnationalisten zich met de Vlaamse zaak dienen bezig te houden en niet met een strijd enkele duizenden kilometers van hier. Het tonen van deze drie interviews impliceert anderzijds geen voor- of afkeur voor (de mening van) de ondervraagden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “[VIDEO] Interviews met VB-parlementairen naar aanleiding van een congres over het Palestijns-Israëlitisch conflict”

 1. Kosher Varkensgebraad

  Pure en onversneden filosemietisch pro-Zionisme, DAT is het , uit plat electoraal opportunisme !

 2. De keuze van het VB is de enige volwassen politieke keuze die men kan maken, geizen het huidige klimaat in ons land. En dat heeft dus alles te maken met Vlaams Bewegen.
  Of moeten we ook niet voor “groen” zijn omdat een politieke partij ook dat als hoofdthema gebruikt ?
  De Islam is een gevaar, dus ja, niet bepaald iets om te koesteren doch te bestrijden. Het Jodendom is niet ongevaarlijk, gezien hun invloed in financiële wereld, maar trachten toch om een zekere integratie te bewerkstelligen.
  De keuze voor Israel is de geopolitiek gezien geen slechte zet.

  1. Platina Dageraad

   Die keuze getuigt van een laf en onderdanig plat-op-de-buik en kont uitnodigend naar boven, electoraal machiavellisme ; mentale prostitutie tot de 10° macht ! Hengelen in de koshere kiesvijver tegen 14 otcober !

 3. raar .. niet iedereen kan posten blijkbaar

  [REDACTIE] Elke post wordt eerst omgeleid via een reactiemodule mij de redactie. Zo goed als alle posts worden toegelaten.

 4. Bij het Vlaams Belang parafraseren ze de beroemde worden van J.F. Kennedy als volgt: “Don’t ask what Israel can do for you, ask what you can do for Israel”.

  Ondertussen is het in de “Diaspora” nog altijd zoeken naar de eerste bondgenoot tegen massa-immigratie en multiculturalisme…

Trending

%d bloggers liken dit: