Vreemdelingenlegioen Hollande viert feest

Het was nipt, maar de kogel is door de kerk. François Hollande is de nieuwe president van Frankrijk. Van ver teruggekomen, slaagde Sarkozy er in om nog op te klimmen naar 48,33%. Hollande won echter met 51,67%. Zijn aanhangers vierden dan ook op gepaste wijze feest. Althans toch op hun manier.

Wanneer men naar de beelden op sommige buitenlandse zenders keek, kon men het al zien. Op onze nationale media werden ze echter netjes van het scherm gehouden. Het gaf immers een onthullend beeld. Eerder spraken we op deze webstek reeds over de oproep van honderden moskeëen om op Hollande te stemmen. Er is duidelijk gehoor gegeven hieraan, met alle gevolgen vandien.

U ziet het, niet direct Franse vlaggen die staan te zwaaien bij het overwinningsfeest van Hollande.  Wel Tunesische, Algerijnse, Marokkaanse en af en toe een Egyptische. Men blijft immers trouw aan het land waar men zich mee verbonden voelt. Het was dan ook symbolisch nogal goed gekozen dat bij het overwinningsfeest van Hollande Yannick Noah het lied “Saga Africa” inzette. Getuigen vertellen ook hoe allochtonen uit de ramen riepen van enthousiasme dat zij “gewonnen hadden” en dat weldra al hun “broeders en zusters gratis zouden kunnen komen leven”.

U vraagt zich misschien af of er dan geen Franse tricolores aanwezig waren bij het feest van Hollande. Het moet gezegd zijn, na een tijdje trokken militanten van Hollande van zijn feest naar de plaats waar het overwinningsfeest van Sarkozy had moeten doorgaan. Daar troffen ze nog enkele Franse vlaggen aan die zij direct gebruikten op de manier die zij het meest geschikt vonden.

Zoals meerdere identitairen het gisteren uitdrukten op Facebook, Twitter en andere sociale media: “Bastille 1789, les sans culottes. Bastille 2012 les sans papiers

19 comments

 1. En het is dan nog geen eens een echte Hollander !

 2. Ben voor het eerst hier goeie (belgische???) site.

 3. Leve de vrije meningsuiting, zonder meer. E.J.Bron, bedankt voor het doorbreken van de censuur met deze oog-openende reportage!

 4. De Wereldleiders zouden moeten aangeklaagd worden, omdat zij Europa laten verloederen door een overvloed aan moslims,en ander (KNIP) en dat ten kosten van eigen bevolking,echt wraakroepend.

 5. De reactie van Le Pen, net voor de tweede ronde, begrijp ik niet.

 6. Nu zullen de moslims meer greep krijgen in Frankrijk en dan over heel Europa

 7. Op zich is het wel beter dat die allochtonen met hun eigen natie vlaggen staan te zwaaien dan met de Franse. Want dat geeft aan dat ze zichzelf geen Franse burgers voelen, wat goed is, want dat zijn ze ook niet. En bovendien is het dan ook makkelijker om ze terug naar het land van herkomst te sturen. Al zal die remigratie pas onder de leiding van de volgende president plaatsvinden denk ik :-)

 8. Niet alleen Frankrijk zal hier de gevolgen van dragen…

  1. EUROPA laat zich in de zak zetten door de macht van de olie de islam is een godsdienst van haat
   hun ogen zullen open gaan als het te laat is volgens de koran hebben de vrouwen geen rechten
   je moet eens volgen wat er in Iran gebeurt en in Pakistan

 9. Geen idee waar dit naartoe gaat! We houden ons hart vast.

 10. Alles gaat naar links.Nog meer uitschot over de GRENS. Nog meer criminaliteit. Kortrijk…
  wat Hollande zaait gaat hij ook oogsten…

 11. Dat geïmporteerd legioen heeft zonder twijfel de doorslag gegeven.

 12. sorry wa vergeten die in duitsland is ook nie veel beter HollandeMerkeldirupo
  ze moesten zich schamen hun zaken vullen terwijl het verhongerd

  wanneer gedaan met rijke rijke en nogmaaals rijke

  wanneer komt de gewone mens eens aan de beurd

 13. beste en nu kunnen ze beginnen met de wereld naar de klote maken,
  nu kunnen ze de deuren open houden en nog meer teroristen en criminelen binnen laten

  en dan zeggen ze dat die in 1942 slecht was ,

  1. Dat is al getekend sinds de import van Islamitische volkeren. Onze beleidsvoerders destijds wisten zeer goed waar ze mee bezig waren in functie van de NWO ondermijnden ze onze democratie, onze identiteit, onze normen en ons geloof. Hun doel? 1 wereld economie, 1 wereld religie en 1 wereldregering.

Comments are closed.