[ACTIE] Morgen voert Solide actie tegen de Plaasmoorden in Zuid-Afrika: wees erbij!

Op Rechts Actueel hebben we al enkele keren geschreven over de Plaasmoorden in Zuid-Afrika. Deze gerichte moorden door zwarten op blanke Boeren blijven onvoldoende tot niet in de media aanwezig. Het past namelijk niet in het linkse en progressieve denkbeeld dat Zuid-Afrika jarenlang negers onderdrukte door middel van het Apartheidsregime. Dit regime wordt als racistisch en discriminerend afgedaan terwijl het dat vele minder was dan de Plaasmoorden die nu al enkele jaren plaatsvinden. SolIde (Solidariteit Identiteit) voert morgen dan ook actie tegen deze bewust stilgezwegen slachtpartijen op de blanke Zuid-Afrikaners.

De oorsprong van het Apartheidsregime heeft met racisme maar weinig te maken. Het gescheiden willen laten ontwikkelen van zwarten en blanken, ieder op eigen tempo en naar eigen kunnen, was een doelbewuste beleidskeuze dat het beste voorhad met alle inwoners van Zuid-Afrika. Op termijn zou dit moeten leiden naar een perfect harmonische samenleving. Het effectief bijna manu-militari scheiden van deze twee bevolkingsgroepen waarbij negers achteraan op de bus dienden plaats te nemen of niet in zwembaden mochten komen waar blanken kwamen, kwam er pas vele later.

De Plaasmoorden echter zijn een pure vorm van volkerenmoord waarbij eerst naar de huidkleur wordt gekeken alvorens tot de slachting over te gaan. Met dank aan de (wan)beleidspartij ANC overigens. Het beeld van de brave onderdrukte neger die na jaren Apartheid eindelijk zijn rechten heeft opgeëist mag natuurlijk niet verdwijnen en om die reden zwijgt de mainstream media in alle talen over de Plaasmoorden. Sommigen vergoelijken zelfs de Plaasmoorden als zou het een terechte vergelding zijn door moegetergde negers.

Naar aanleiding van deze racistische moorden houdt SolIde een Manifestatie onder de noemer: ‘Voor een Afrikaner toekomst! Stop Afrikaner genocide!’. De manifestatie zal plaatsvinden morgen (zaterdag 5 mei) op het Mechelseplein in Antwerpen vanaf 14 uur. “We vragen het Mechelseplein vooral te vullen met de ‘Vierkleur’. Deze is te koop bij de organisatie voor de prijs van 10 euro,” aldus de organisatie.

Vanaf 18u zal er in Café Den Bengel op de Grote Markt te Antwerpen een benefiet doorgaan. De opbrengst van deze benefiet gaat naar het sociale woonproject van Orania. Voor meer info verwijst de organisatie naar: info@sol-ide.org – 0472/77 79 03. “Organisaties die zich wensen aan te sluiten bij dit initiatief kunnen zich via bovenstaande contactgegevens melden,” zo meldt SolIde ons nog.

2 comments

  1. Doe eens heel erg moeite om de media te bereiken en zijn doodzwijgen aan te klagen. Het is de media die aan het hoofd staat voor het aanklagen en mensen mobiliseren tegen de apartheid destijds! Klaag ze aan voor het discrimineren en ongelijkwaardig, onevenredig behandelen van apartheid tegen blanken!Neen hoor ik zie het jullie niet doen, veel blabla weeral!
    Als je nu journalisten daarover bevraagt op een persoonlijke manier en je neemt hun reactie op met een verborgen gsm camcorder en je doet dat bij meerdere, dan heb je een drukkingsmiddel. Dus zoveel moeite is dat niet he!Doe je toch de moeite niet, dan heeft het geen zin over al deze ellende nog iets te lezen, want deze onmacht maakt mij alleen maar ziek!

  2. Schandalig… hier zwijgt onze rooie media in alle tale over

Comments are closed.