Vanavond vindt in Gent een kruisverhoor plaats tussen de huidige voorzitters van Jong-N-VA en VBJ. de organisatie is in handen van KVHV Gent. Via een livestream had dit debat gevolgd kunnen worden op Rechts Actueel. Doch, door technische problemen gaat dit niet door. Helaas, maar we zeiden reeds: “Let wel, dit is de eerste keer dat we deze techniek gebruiken, dus als het fout loopt verontschuldigen we ons al op voorhand!” Mensen die het debat alsnog willen volgen zullen zich dus naar Gent moeten reppen.
Morgen brengen we zker en vast verslag uit van deze interessante debatavond.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[NIET RECHTSTREEKS] Jong N-VA versus VBJ: test is mislukt…”

  1. VBJ, geef Jong N-VA ervan langs :)

  2. Jammer, maar we lezen hier wel een verslag neem ik aan?

Trending

%d bloggers liken dit: