PVV van Wilders brengt Nederlandse CDA-VVD-regering ten val

De rechtspopulistische Nederlandse politicus Geert Wilders heeft vandaag weer stevig toegeslagen.  Onder druk van de EU, door Wilders consequent ‘Brussel’ genoemd, zou Nederland voor miljarden moeten besparen.  De PVV wil dat doen door te besparen in de linkse hobby’s en de kostprijs van de massa-immigratie, CDA en VVD wilden bezuinigen in het pensioen van de Nederlandse gepensioneerden (de ‘AOW’).  Gevolg: de PVV trekt de stekker eruit.

Met die beslissing heeft Wilders’ PVV de enige logische beslissing genomen en de belangen van de Nederlanders knap verdedigd tegen de ondemocratische bevelen van de EU.  Bovendien wilden VVD en CDA geen volwaardige regering met de PVV; die beschikt dus niet over ministers.  Nu betalen CDA en VVD daarvoor de prijs: als men niet in de regering zit, hoeft men ook niet akkoord te gaan met asociale maatregelen.

Het argument dat de PVV ‘een gebrek aan politieke wil of moed’ heeft houdt geen steek.  Het is algemeen bekend dat de PVV wel degelijk wil besparen – maar dan wel op de linkse hobby’s: teveel ambtenaren, teveel geld naar immigranten, nutteloze ontwikkelingshulp, linkse nepcultuur, enz.  In die domeinen wil de PVV miljarden besparen – maar dat mag niet van de subsidieslurpende zuilen waartoe CDA en VVD behoren.

In alle boosheid wordt nu geroepen ‘nieuwe verkiezingen’ – dat valt nog even af te wachten.  Maar of de Nederlandse kiezer de beslissing van Wilders zo slecht vindt, dat durven wij toch te betwijfelen…  Hier de verklaring van Wilders zelf:

http://nos.nl/l/tcm:5-1257097/

 

3 comments

Comments are closed.