[FOTOREPORTAGE] NSV! voerde op 19 april op de VUB-terreinen actie tegen de chanterende, hongerstakende illegalen

Al sinds november 2011 verblijven er 23 illegalen op de VUB en vanaf 14 januari 2012 zijn ze in hongerstaking. De NSV! vindt dat er een einde moet komen aan deze onmenselijke toestand, de enige aanvaardbare oplossing is een onmiddellijke uitwijzing van de 23 illegalen aan de VUB. Het jarenlange lakse beleid betreffende asiel en migratie heeft ervoor gezorgd dat ons land een toevluchtsoord is geworden voor mensen uit de hele wereld, dit met dramatische gevolgen voor onze sociale zekerheid.

Het is nu aan de Belgische staat om hier een krachtig signaal tegenover te zetten. Mensen die gebruik maken van dit soort immorele acties zijn we liever kwijt dan rijk. Illegaliteit is en blijft een misdrijf! Bij deze situatie heeft de NSV! de volgende bedenkingen:

  • Dit soort acties zijn pure chantage om medelijden op te wekken bij de rest van de bevolking, maar laat ons duidelijk zijn chantage mag nooit een grond zijn voor regularisatie.
  • Als men toch zou toegeven aan deze chantagepraktijken zal dit ons hele immigratiebeleid ondermijnen en zal ons land in korte tijd overspoeld worden door illegalen die door simpele chantage onze nationaliteit kunnen verkrijgen zonder enige vorm van controle of beperking.
  • De rechten die ze willen verkrijgen horen hen bovendien niet toe, ze hebben namelijk al een opdracht gekregen om het land te verlaten
  • Sommige onder hen hadden bovendien nog niet eens een dossier ingediend, dit gebeurde pas als de hongerstaking al bezig was.
  • Ook draaien de illegalen de situatie om, ze proberen hun lijden af te schuiven op de Belgische staat terwijl niemand hen dwingt om dit te doen.
  • Het is verder schandalig dat de VUB deze mensen onderdak verschaft, op een universiteitscampus horen studenten thuis en geen illegalen!

2 comments

  1. in de tijd van verhofstad hebben ook een aantal illegalen dit gedaan,en ze kregen van hem papieren.dat is natuurlijk doorgestuurd over de hele wereld en nu zitten we ermee.enige oplossing is ze te laten sterven zoals zij het ZELF hebben gewenst.laat dat 3 of 4 maal gebeuren en het is gedaan metdie chantage tegenover de VLAMINGEN,want WIE laat ze binnen? DE linksen.

  2. Zalige aktie! Als VUB-er ben ik blij eens een ander geluid te kunnen horen over deze kwestie dan altijd dezelfde “niemand is illegaal” onzin.

Comments are closed.