NEKKA krijgt sportpaleis niet vol voor Vermandere

Elk jaar wordt in Antwerpen Nekka-nacht georganiseerd, een avond vol ‘betere’ Nederlandstalige muziek opgebouwd rond een centrale gast.  Dit jaar begingen de organisatoren de flater als centrale gast Willem Vermandere te kiezen, de multiculturele volksverrader.  Het gevolg laat zich raden: het sportpaleis geraakt niet vol.  Het VVB-blad Doorbraak moet nu gratis kaarten in het rond strooien… 

Wanneer we nu in Vlaanderen in de multiculturele en multicriminele chaos zitten, en onze Vlaamse steden weldra in meerderheid islamitisch zullen zijn, dan is dat omdat een meerderheid van de Vlamingen daarvoor democratisch bij opeenvolgende verkiezingen gekozen heeft.  Zij werden daarbij actief misleid door o.a. zangers als Vermandere, die beweerden dat ‘open grenzen’ en ‘tolerantie’ positief zijn (en niet leiden tot overspoeling en verval zoals we kunnen vaststellen)  en die beweerden dat de massa-immigratie ‘verrijkend’ en ‘positief’ zou zijn ( terwijl zij in werkelijkheid de begroting van ons land en de samenhang ervan compleet onderuit haalt.)

Vermandere deed dat op een erg agressieve manier.  In 1992 kwam hij de Vlaamsnationalisten uitdagen door een anti-Vlaams lied te komen kwelen op de Guldensporenviering in Brussel.  Nadat de Vlaamsnationalisten gepast hadden geprotesteerd tegen zijn volksverraad, werd de 11 juli-viering in Brussel jarenlang onmogelijk gemaakt door de vriendjes van Vermandere.

Later gaf Vermandere actieve steun aan zijn spitsbroeders in het IJzerbedevaartkomitee, die de IJzerbedevaart als Vlaamsnationale manifestatie met opzet hadden kapot gemaakt ten gunste van een multiculturele belgicistische picknick.  Bij elk van zijn optredens waren er jaar na jaar minder aanwezigen – zou er een oorzakelijk verband kunnen zijn?

Vlaamsnationalisten houden niet van verraders als Vermandere, net zomin als zij houden van een Jacques Brel die spuwde op de Vlaamse vrijheidsbeweging.  Wie graag een uitverkocht Sportpaleis wil doet er goed aan daar rekening mee te houden.

4 comments

 1. Massa immigratie = GENOCIDE plegen tegen de autochtone bevolking. (Het vervangen van één etnische groep mensen door een andere etnische groep is wel degelijk GENOCIDE plegen. Zoek maar op als je twijfelt)

  Als Vermandere voor massa immigratie is…dan maakt hij van zichzelf een volksverrader. Iemand
  die de “softe” genocide op het Westen niet alleen goedkeurt, maar er ook actief propaganda voor maakt.

  Ik heb geen greintje respect voor zulke creaturen. En de geschiedenis zal gruwelijk hard zijn voor deze viezerikken die nu de plak zwaaien, en het eigen volk bespugen.

 2. Willem Vermandere is een merkwaardig fenomeen, een goede charme zanger… en selectief verontwaardigd om onrecht. De zanger-beeldhouwer heeft recht op zijn eigen mening en mag die vertolken, hoe, waar en wanneer hij wil. Leve het gekuist West-Vlaams dialect en de Vrije meningsuiting!

  NVDR: en leve de lege zalen!!!

 3. In feite dalen jullie nu af naar het verachterlijke lage niveau van het AFF dat er ook nog steeds in slaagt oude koeien uit de gracht te halen als bv. het blijven beledigen van Eddy Hermy met de foto van het wat hertimmerde boekhandeltje de Rode Mol. Alléén, en gelukkig, jullie motiveren nog waarom tégen Vermandere en Brel. Bij AFF zwijgen ze wijselijk en valselijk over de ware toedracht toen. De Rode Mol drukte of publiceerde die fameuze affiches ten gunste van pedofielen met een kindje met stijve penis in de hand als ik me nog goed herinner. Dat zéggen ze er niet bij. Eddy en zijn medewerkers hadden gelijk en hadden beter onweerstaanbare drang gepleit. Nu zouden ze deze aktie niet meer moeten ondernemen, bij het ophangen alléén al van een dergelijke schunnige misdadige affiche zouden de Rode Mol-eigenaars al in den bak zitten en de winkel gesloten op bevel van het gerecht. Groeten.

 4. Wat is dat nu weer voor iets? Willem Vermandere is een kleinkunstenaar en artiest, en heeft een heel mooi Vlaams repertorium. Hij gaf godsdienst en is wel een halve pastoor die wil delen met de hele wereld, maar hem daarvoor uitmaken voor Volksverrader? Dat is er erg over. Zo belangrijk zal zijn inbreng voor de verkiezingen hier nu ook weer niet geweest zijn. Laat die man zingen, en inderdaad, hij mocht géén bijeenkomsten komen verstoren, dat is er ook over.
  En wat Brel betreft : inderdaad, nu jullie het zeggen, het schiet me weer te binnen : Les Flamingants, was ik indertijd ook boos over. Maar, ‘t is ook een artiest. Hij was zat zeker? Brel stond nu niet meteen bekend als een linkse jongen. Daarenboven vind ik het nog altijd een verdienste van Brel dat hij Vlaanderen bezong, en hierdoor bijdroeg tot de bekendheid van ons mooie land en dit niet alleen in Frankrijk. Hij zong dat trouwens ook in het Vlaams. Ik heb hier zijn hele verzameld werk, op plaat en op straalschijf, maar net dat liedje zit er niet bij. Zal wel een reden hebben zeker. Iedereen kan zich eens vergissen of ongelukkig verspreken/verzingen. Per slot van rekening is een zekere vergevingsgezindheid nog een Vlaamse (katholieke) deugd. (1992 jongens toch, dat is twintig jaar geleden! Brel nog langer.) Goede groeten.

Comments are closed.