Sinds enkele dagen worden er gratis korans verspreid in Duitsland. Salafistische moslims willen 25 miljoen stuks van het boek aan de Duitsers uitdelen, om hen vervolgens te kunnen bekeren tot de islam. Ondertussen blijkt dat deze actie ook in Oostenrijk en Zwitserland werd opgezet. De gratis verspreiding dreigt nu echter in het water te vallen doordat de drukkerij van de korans weigert nog langer korans te leveren.

Het uitdelen van de koran op zich is uiteraard geen enkel probleem. Dat is net hetzelfde als het uitdelen van een boek van Harry Potter of gratis oplagen van de Morgen. Het ene zal al meer gelezen worden dan het andere. Het bekeren van Duitsers of Oostenrijkers door hen een boek met islamitische verzen aan te bieden is dus een utopie. Diegene die er wel door bekeerd geraken, zullen ook wel via een andere weg moslim worden.

Die Welt zegt nu dat de drukkerij die de korans drukt stopt met het leveren van de korans. Sinds oktober 2011 werden zo al 300.000 korans geleverd. De drukkerij zegt dat ze niets wisten van de gratis verspreiding ervan tot de media er gewag van maakte. Verschillende journalisten die zich kritisch uitlieten over deze ‘Lees’-actie (de officiële naam van de salafistische uitdeelactie) werden overigens al bedreigd. Verslaggevers van de ‘Frankfurter Rundschau’ en de ‘Tagesspiegel’ zouden in een video op YouTube met naam genoemd en openlijk bedreigd worden.

Uitdeling van gratis korans in Klagenfurt, hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië.

Vandaag vernamen we dat ook in Oostenrijk en Zwitserland deze actie is gestart. “25 Millionen deutschsprachige Korane sollen in den kommenden Wochen in Deutschland, Österreich und der Schweiz kostenlos unter die Bevölkerung gebracht werden.” zo luidt het op de webstek van onze vrienden en collega’s van unzensuriert.at. Het artikel vermeldt de kritiek die komt van de Duitse politiekers en van de Oostenrijkse FPÖ.

Nu kunnen we natuurlijk gaan jammeren dat die stoute moslims hun ‘leidboek’ willen verspreiden, maar we kunnen ook de positieve kant van de zaak bekijken. Brave Duitsers, Oostenrijkers en Zwitsers die ervan overtuigd zijn dat de moslims een brave groep gelovigen is die perfect verenigbaar is met de Europese waarden en normen, kunnen nu zelf lezen wat de koran werkelijk allemaal voorstelt. De ogen zullen stilaan wel opengaan. Een ander punt dat we niet mogen vergeten is de vraag hoe het zo ver is kunnen komen, dat moslims de kans krijgen om zich zo diep te wortelen in onze samenleving, dat we hen op den duur nooit meer zullen kunnen terugdringen/-sturen. Een consequent anti-immigratie en een effectief re-migratiebeleid is dan ook meer dan ooit aan de orde!

En wie zelf de koran eens wil lezen, gratis en voor niets én in het Nederlands kan hier terecht: www.koranonline.nl.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “25 miljoen gratis korans in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland; drukker stopt met levering na 300.000 stuks”

 1. Brunhilde Brahm

  Dit is de grootste RAMP na de tweede Wereldoorlog.Ik hoop dat de mensen stilletjes aan weten dat de Islam te vergelijken zijn met de Concentratiecampen. Islam zijn vernietigingscampen op grote schaal.Wie niet horen wil moet het eindelijk voelen….Ik spreek uit ervaring…

 2. Daniel Deblaere

  Als voorstander van het democratisch basis-principe de vrije meningsuiting, maak ik mij vooral zorgen om “een aangepaste versie” van dit merkwaardig en bijzonder moeilijk te verteren proza. Enkele jaren geleden verspreidde de voormalige AVV-VVK krant, De Standaard ook reeds een koran in Vlaanderen, en dit zonder veel ophef… Hij pronkt naast de Statenvertaling in mijn boekenkast (heiligschennis ?)…. en nooit verder geraakt dan wat grasduinen… van oersaaie “schrijvelarij” van bedenkelijk allooi.

 3. Daniel Deblaere

  Het is onduidelijk welke versie van de Koran de salafisten uitdelen. Het is echter bekend dat Westerse vertalingen van de Koran -inclusief de Nederlandse- veelal afgezwakte versies van de oorspronkelijke Arabische Koran zijn. Vooral teksten waarin wordt opgeroepen tot haat, geweld en moord tegen Joden, Christenen en alles wat niet-moslim is zijn in Westerse vertalingen sterk verwaterd en ‘politiek correct’ gemaakt.
  … en dit is pas verontrustend!!

 4. ze willen de islam door onze strot duwen wanneer gaan hun ogen open gaan als het te laat is

Trending

%d