Webstek NSV!-Gent gehackt

De webstek van NSV!-Gent werd zonet gehackt. De daders beweren moslims te zijn. De tegenstanders van ‘rechts’ hebben duidelijk het internet ontdekt en gebruiken dit elektronische medium om rechtse verenigingen en partijen de mond te snoeren. Gisteren mocht de webmeester van het Vlaams Belang zich uit de naad werken om de verschillende aanvallen op meldpuntillegaliteit.be af te slaan, vandaag heeft dus de NSV! prijs. Alle middelen zijn goed voor onze tegenstanders om het rechtse kamp de democratische mond te snoeren. Zouden ze werkelijk zoveel schrik hebben van een andere mening? Het moet zijn!

Wie de webstek van NSV!-Gent bezoekt krijgt (of ondertussen misschien ‘kreeg’) dit te zien:

4 comments

  1. Pluspunten voor hen omdat ze een beveiligingsprobleem succesvol kunnen uitbuiten hebben, grote minpunten vanwege hun schrijfwijze. Het is algemeen bekend dat alleen debiele kinderen op zo’n manier “1337” schrijven. Moge de website snel terug in zijn oorspronkelijke staat hersteld worden!

  2. De nationale webstek, of meer bepaald de server waarop deze zich bevindt, was gehackt. Aangezien de Gentse webstek op die server staat, was Gent ook het slachtoffer van deze bende kleuters.

  3. Dit is misschien een “debiele actie”, maar ‘t is ook een vorm van psychologische oorlogsvoering…

  4. Wat een idioten. Wat hebben ze nu bereikt met hun debiele actie?

Comments are closed.