Vermoorde Eugene Terre’Blanche onschuldig aan aanranding zwarte daders

Ondertussen al twee jaar geleden werd op 3 april 2010 Eugene Terre’Blanche vermoord door twee zwarte Afrikanen, in zijn ‘plaashuis’, net buiten het Zuid-Afrikaanse Vensterdorp. De AWB-leider werd ernstig verminkt door de daders en vervolgens doodgeslagen. De belachelijke beschuldiging als zou hij seks gehad willen hebben met de daders, werd vandaag juridisch-wetenschappelijk weerlegd door het Hooggerechtshof van Vensterdorp. De verhoren zijn nog bezig, maar de bewijzen spreken voor zich.

De aanklacht van aanranding kwam er nadat er volgens ‘getuigen’ een vloeistof gevonden zou zijn op de genitaliën van de voormalige leider van de Afrikaner Weerstandsbeweging. Zowel een assistent van het lijkenhuis, die het levenloze lichaam van de betreurde Eugene heeft weggebracht, als de dokter die de autopsie heeft uitgevoerd bevestigen dat er geen mannelijk zaad werd aangetroffen op Terre’Blanche.

Uit onderzoek bleek overigens dat één van de daders, Chris Mahlangu, heeft bekend dat hij en zijn mededader van 15 jaar Eugene in alle stilte beslopen hebben. Vermits Eugene op zijn bed aan het slapen was kon hij de daders niet horen afkomen. Aanvankelijk wilde Mahlangu de geslachtsdelen van Terre’Blanche verwijderen en hem dan pas het hoofd inslaan. Door omstandigheden werd deze vernedering voorkomen, maar dat is de enige juiste verklaring waarom Eugene zonder broek dood werd aangetroffen.

Chris Mahlangu, één van de twee moordenaars van Eugene Terre'Blanche

Het gerechtelijk onderzoek is nog volop aan de gang, maar we hopen alvast dat de daders nooit meer zullen vrijkomen. De moord op Eugene Terre’Blanche is immers slechts het topje van de ijsberg in de lange rij ‘Plaasmoorden’ in Zuid-Afrika. Genoeg is genoeg! Ons vir jou, Zuid-Afrika!

2 comments

  1. “zwarte Afrikanen” ? Dat zijn “negers” zoek gerust eens het verschil op tussen de notie “neger” (ethnisch begrip) en “Afrikaan” (geografisch begrip) in de dikke Van Dale, een objectief-correct woordenboek ZONDER politiek-correcte censuur ! http://www.vandale.nl

Comments are closed.