Filip Dewinter in de gevangenis in de Antwerpse Begijnenstraat…

Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter bevindt zich op dit eigenste moment in de bekende gevangenis aan de Begijnenstraat in Antwerpen. Of de nieuwe webstek meldpuntillegaliteit.be er iets mee te maken heeft, of iets anders… je verneemt het hier straks van zodra we meer nieuws hebben.

Lees hier de ‘bevrijding’.

5 comments

  1. jammer dat het vlaams belang niet meer controle doet op zijn eigen leden,geboren als algerijn met de naam cara,geadopteerd door blomme blijft voor mij toch een vreemde,die het vlaams belang steunt en dan waarschijnlijk ook nog op de lijst zal staan om zijn stemmen door te geven aan anja viaene uit moorsele die er alles voor over heeft om toch aan de top te raken,cara of blomme je mag kiezen heeft een zwaar strafrechtelijk verleden,gevangenisstraffen en veroordelingen op zijn kerfsstok,tot op vandaag is hij niet het type van vlaming zoals het vlaams belang voor ogen heeft,jammer dat wij dan als echte vlamingen liever niet meer met het vlaams belang in zee gaan door het feit dat we weten dat zowel anja viaene als pascal blomme al even links zijn als alle andere partijen

  2. hier is het horen zien en zwijgen . of anders den bak in ,of ge moet een vreemden zijn die mogen hier toch alles

  3. Wie te veel de Waarheid spreekt wordt vroeg of later bestraft !!!!!!!!

Comments are closed.