Meldpunt voor Illegaliteit gelanceerd door Vlaams Belang: ‘links’ is not amused!

Gisteren lanceerde het Vlaams Belang een Meldpunt voor Illegaliteit. Nog voor het officieel werd voorgesteld aan de pers, kwam het CGKR al met een reactie. Het deed hen denken aan nazi-praktijken uit de jaren stillekes en later op de dag kwamen ook uit ‘Europa’ enkele berichten Vlaanderen binnengesijpeld. De reacties van de klassieke tegenstanders waren voorspelbaar. ‘Racisme’. ‘Nazi-praktijken’. ‘Onwettig’. Maar één ding is zeker: het Vlaams Belang heeft haar doel meer dan bereikt!

Met het opzetten van deze campagne had het Vlaams Belang slechts één doel voor ogen: de problematiek rond illegaliteit bovenaan de politieke agenda plaatsen. Het internet puilt momenteel uit van nieuwsberichten over de start van de nieuwe webstek van het Vlaams Belang. Tegenstanders (t)rollen over elkaar om de webstek te kunnen veroordelen. Met andere woorden, de lancering, en daarbij uiteraard het Vlaams Belang, is hot news!

Terwijl het voetvolk van de liberale- en linkervleugel van de maatschappij moord en brand schreeuwt, zitten de politici die moeten verantwoorden waarom er momenteel zoveel illegalen in ons land verblijven met de handen in de haren. Zij worden nu gedwongen om hun beleid te toetsen aan de werkelijkheid. Hoe meer zij de komende weken en maanden in de fout gaan, hoe meer het Vlaams Belang gelijk zal krijgen met de lancering van een meldpunt voor illegaliteit.

Wie dacht dat het Vlaams Belang de moed en de mensen heeft om zich 24/24, 7/7 bezig te houden met het noteren en verzamelen van meldingen is er aan voor de moeite. En dat is ook net de essentie van het hele opzet. Loopt een maatschappelijk thema uit de hand, dan poogt het Vlaams Belang als oppositiepartij dat thema onder de aandacht te brengen en als het even kan de beleidsmakers te dwingen iets aan hun falend beleid te doen. Ook met dit thema. Laat links dus maar woelen en roepen, het Vlaams Belang heeft meer bereikt dan het zelf in feite wilde of wenste.

Hieronder de uitzending van Pauw & Witteman waarin Dewinter het meldpunt uit de doeken mocht doen:

http://media.vara.nl/player.php?id=91575

6 comments

 1. Ik heb een vermoeden dat in Ekeren Donk, de wijk oude landen er in de Klavervelden er in de kelder van een villa op de hoek met de gerard stijnenlaan drugs worden gekweekt. De villa lijkt een versterkte burcht: Er is een grote haag rondom, een stevige alarminstallatie, en een stevige duitse scheper. Af en toe komen vreemden het huis binnen. Wellicht komen ze de drugs kopen of verkopen. Als die mensen binnenkomen springt de verlichting automatisch aan. Als ge de man des huizes aanspreekt reageert hij hetzij heel bars en nors, of overdreven vriendelijk. Voor mij is dat een louiche figuur, die ik niet graag in den donkere zou tegenkomen, zeker als hij zijne scheper bijheeft. Hij lijkt me met zijn zwart haar en zijn scherpe neus eerder van een oosteuropese afkomst
  Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn dit door te geven via het meldpunt aan de gerechtelijke instanties
  Met Dank bij voorbaat vanwege de wijk oude landen
  J.Verhelst.

 2. Enkel Stalinisten storen zich aan Free Speech die ze in hun politiek-correct bargoens new speak ; ……”hate speech”(sic) of “aanzetten tot haat” misbenoemen ; desinformatie troef. Wat zou er een NOG grotere incarnatie van hate speech en aanzetten tot haat zijn dan het Cordon Discriminatoir ? De vrag stellen is ze beantwoorden.

 3. Goed zo IEMAND wil dan toch eindelijk eens iets uit veiligheidsoverwegingen ten bate van het zo immer politiek-correct immer achteruitgestoken Eigen Volk ondernemen en laat C.G.K.R., Linkse Liga, NGO’s en ander volkomen OVERgesubsidiëerd gauchistisch geleuter maar verder zemelzeiken; doe wel en zie niet om Fluppe , het is voor een goed doel ONZE veiligheid in ONS land

 4. Dat Centrum voor allochtone kansen bezondigt zich zelf aan nazi-praktijken! Mensen vervolgen vanwege hun mening, hallo?

 5. Leve de vrije meningsuiting!
  Een grondbeginsel en basiswaarde van de democratie!

Comments are closed.