De Amsterdamse buurtagent John Beerman heeft in een column in het politievakblad Blauw ongemeen hard uitgehaald naar de steeds groter worden groep Oost-Europese veelplegers van misdaden die Nederland onveilig maken. Beerman schrijft dat onder de laatste 1800 verdachten die in de regio Amsterdam werden opgepakt, er 317 Polen zaten, 253 Roemenen, 206 Litouwers en 55 Bulgaren. Het gaat om zakkenrollers, skimmers, inbrekers en illegale straatartiesten. Van deze 1800 hadden slechts 117 arrestanten een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland.

Beerman hekelt de goedgelovigheid van de Haagse politici, die volgens hem de landsgrenzen hebben opengegooid met het idee dat “doktoren en hoogopgeleiden” naar Nederland zouden komen. “Helaas, het Binnenhof gelooft nog altijd in sprookjes.” De Oost-Europese criminelen lijken bovendien niet van plan ooit weer weg te gaan uit Nederland. “Eenmaal hier geproefd van onze onnozele en goedgelovige politieke en burgerlijke goedgelovigheid, milde straffen en soms grenzeloze gastvrijheid, willen juist de verkeerden niet meer terug.”

De hele column lees je hier: http://www.geenstijl.nl/archives/images/agentjohn.html

En nu maar afwachten tot de man gemuilkorfd, gestraft en/of ontslagen wordt. Aan het waanbeeld dat de ‘open, tolerante, verdraagzame, multiculturele samenleving’ een positieve zaak is mag en zal niet getornd worden. Maar het blijft een waarheid als een koe: wie van zijn eigen huis een open, verdraagzaam en tolerant oord maakt, waar de deuren en ramen dag en nacht wijd open staan, zal overdag een leuk feest hebben maar ‘s morgens alle meubels gestolen vinden.

(Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/11802568/__Agent_hekelt_Oost-Europeanen__.html, met dank aan Sam Van Rooy voor de tip.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Agent John Beerman: ‘Oost-Europese criminelen stromen toe en voelen zich hier uitstekend’”

  1. hilde franckaert

    ‘Stop de tolerantieterreur!’ Weg met de Europadictatuur! ‘
    Dit moest de nieuwe slogan worden van het Vlaams 8elang in affichecampagnes en nationale campagne voor de nationale verkiezingen. Maar wie ben ik? Het is Fillip De Winter die dit bepaald. En ‘betweterige’ dames zoals ik, die eens met een idee naar bovenkomen, kan men daar missen als kiespijn. Tenzij kiespijn, mij de mond toe houd, ben ik naast al de blonde VB babes welkom om zwijgzaam en braaf te wezen vanwege mannelijk haantjesgedrag een bestuursvergadering bij te wonen. Tenzij ik een geloofwaardig universitair papieren dyploma heb, word dit misschien getolereerd.

Trending

%d bloggers liken dit: