[UPDATE] Vandaag ontving het nationaal partijsecretariaat van het Vlaams Belang een omslag met daarin een wit poeder. De brief is gericht aan Filip en An-Sofie Dewinter. De brief bleek een onschuldig poeder te bevatten. Loos alarm dus. Desalniettemin is het een trieste vorm van ‘humor’ die verstrekkende gevolgen kan hebben. Bekijk hieronder alvast enkele foto’s. Zodra we nog meer nieuws hebben, plaatsen we het hier op de webstek.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[FOTO’S] Vlaams Belang ontving net brief met wit poeder: politie is onderweg voor verder onderzoek”

  1. Aan het verwaarloosde geschrift te zien MOET het wel ‘n linkse activist of ‘n moslim zijn…

Trending

%d