Toen een Marokkaan werd uitgewezen met een vlucht van Royal Air Maroc was hij daar niet mee akkoord. Hij geraakte in een discussie met de twee agenten die hem begeleidden en zette daarbij het vliegtuig op stelten. Normaal gezien heeft dit soort aanstellerij geen effect, maar normaal gezien zit er ook geen senatrice van de PS mee aan boord.

Toen PS-senatrice Fatiha Saïdi dit schouwspel aanhoorde, besloot ze om in te grijpen. Niet om de politie te ondersteunen, integendeel. Ze las de politie eens stevig de levieten en slaagde erin om de uitwijzing te voorkomen.  De luchthavenpolitie reageerde dan ook ontstemd op deze actie aangezien de PS-senatrice een wettelijke uitwijzingsprocedure verhinderde. Premier Di Rupo mag het dan ook gaan uitleggen in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken. Benieuwd in welke mate hij zijn partijgenote zal verdedigen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “PS-senatrice verstoort wettelijke uitwijzing Marokkaan”

 1. Jack Vankelegom.

  De Premier zegt heel terecht dat hij een door het Belgische volk verkozene niet kan terechtwijzen.
  Acte.
  Wat me wèl opvalt, is dat een senator een eed moet afleggen om die functie te kunnen waarnemen.
  Daarbij zweert hij(zij) o.a. Gehoorzaamheid aan de wetten van het Belgische Volk.
  Het is dus aan het Belgische Volk – of één van haar vertegenwoordigers, om bij deze klacht neer te leggen…

  Als enkeling heb ik noch de financiële, noch de deskundige middelen maar verwacht wel van mijn verkozenen dat ze hier nu eens daadwerkelijk optreden en klacht indienen met burgerlijke partijstelling.

  Als zovele tekortgedane burgers in dit land, hoop ik nu op actie bij de mooie woorden.

  Jack Vankelegom.

 2. NationalRealist

  Nou, mevrouw heeft ambtenaren in functie het werken onmogelijk gemaakt…volgens mij geldt voor mensen zoals u en ik dan: ge hebt een strafbaar feit gepleegd. Arresteren dus. En treedt ook maar meteen af; typisch staaltje links-politieke correctheid… bah!

 3. Nou breekt mijn klomp wel in duizend stukken! Eénmaal Marokkaanse, altijd Marokkaanse, éénmaal Turkse, altijd Turkse! Voor wanneer een wet die genaturaliseerde Belgen van niet EU-oorsprong slechts na de vijfde generatie toelaat het BELGISCHE volk en zijn BELGISCHE wetten te vertegenwoordigen? Heeft deze dame dan niet gezworen de BELGISCHE wetten te gehoorzamen? Conclusie: er is veel meer behoefte aan een TraagBelg-wet dan aan een SnelBelg-wet.

 4. misschien dè gelegenheid om Saidi metéén een enkele reis huiswaarts te schoppen.

  1. JAJJAJA TYPISCH MOEST HET NE BELG ZIJN GEWEEST DAN WAS DA GEEN ENKEL PROBLEEM MA OMDAT OM MAROKKAAN GAAT MOETEN ZE WEER IS RACISTISCH DOEN HOUD U GEWOON BEZIG ME UU EIGEN ZAKEN IN PLAATS VAN ALTYD HET SLECHTE IN NE MENS TE ZOEKEN EN JAA EENMAAL MAROKAANSE OF TURKSE OF WAT DAN OOK ALTIJ MAROKAANSE OF
   TURKSE OF WA DAN OOK

   1. wie is hier racist ? De wet is er voor iedereen en indien dit uitvergroot is, is dat omdat er een senator erbij betrokken is.That’s all. In ieder geval, probeer eens uw reactie te schrijven in een begrijpbare en Nederlandse taal. Ofwa.

   2. Makrani, doe de beschaafde wereld ‘n plezier en hou uw domme mening voor uzelf.

Trending

%d