Terrorist van Toulouse omgekomen

Na een belegering van 31 uur, waarbij hij de laatste uren niets meer van zich liet horen, is nu gemeld dat Mohammed Mera zou zijn omgekomen. In de laatste uren gaf hij geen teken van leven meer. De politie besloot toen om het huis binnen te dringen, waar ze beschoten werden door Mohammed Mera met een kalasjinikov. Meer dan 300 schoten werden afgevuurd, drie agenten raakten gewond. Één van hen zou er ernstig aan toe zijn.

Mohammed Mera was verantwoordelijk voor de moord op 3 militairen en de aanslag, waarbij meerdere doden vielen, op een joodse school. Ondanks de haat- en leugencampagne die kranten als De Morgen reeds voorbarig begonnen te voeren, bleek de terrorist een salafist en geen neonazi te zijn.

One comment

  1. Bedenk dat dit slechts ‘n mier was en dat ‘n mierenest ontzagwekkend groot is!!

Comments are closed.