Moorden Toulouse terreur door moslims: Linkse lulkrant De Morgen blundert alweer

De fabeltjeskrant voor linkse lulletjes, De Morgen, is er nog maar eens in geslaagd zichzelf te overtreffen.  Terwijl de Franse justitie voorzichtig bleef na de moorden op Franse militairen en Joden titelde De Morgen op gezag van haar redacteur Lode Delputte gisteren al ‘naziterreur’ op de voorpagina.  Voor de linkse amateurs die bij De Morgen worden opgeleid is er immers maar één schuldige aan alle wereldwijde onheil: rechtse mensen.  Feiten over moslimterreur mogen daarbij de linkse propaganda van het blad vooral niet in de weg staan… 

Alhoewel het Franse gerecht meteen na de moorden voorzichtig bleef was het voor De Morgen al een vaststaande zaak: rechts is schuldig.  Een redelijk journalist zou nochtans rekening hebben gehouden met drie zaken: één, het gerecht blijft voorzichtig.  Twee, het is niet omdat een soldaat jaren geleden de clown uithing voor een swastikavlag dat hij vandaag kinderen executeert. En drie, de zwaarste feiten tegen Joden van de voorbije jaren in Europa zijn het werk van moslimterroristen.  Maar al die elementen passen niet in de linkse propaganda, en dus werden die door De Morgen genegeerd…  ‘De Morgen’ is gewoon een synoniem voor slechte journalistiek en staat symbool voor de rood-groene miskenning van één van de basisregels van de journalistieke deontologie: een journalist is geen propagandist.  Wie dat blad nog koopt is een idioot.

7 comments

 1. Weet je,,
  Geef de krant De Morgen gelijk! Want,, ze hebben gelijk!
  Het zijn inderdaad extreem rechtse -neonazi’s en nazi s maar dan wel met een bruin-groene kleur!(groen is islam)
  Mijn oproep aan deze krant, aan de Vlaamse organisaties en aan het Vlaams Belang is dit: Gebruik het linkse taalgebruik van deze linkse kwibussen allerhande tegen hun in de juiste context en begin met een nieuwe retoriek, benoeming, repliek! Wat is de echte betekenis van extreemrechts en xenofoob in de woordenboek?
  De naam extreemrechts wordt oneigenlijk gebruikt! En niemand die het zegt of ziet omdat er geen rekening wordt gehouden met de woordenboek maar met de eigen betekenis die links eraan geeft, inclusief nazi, idem met het woord deportatie! Wat wetenschappelijk is aangenomen en erkend, wordt ontkend door diezelfde grootste intellectuele klasse, althans, diegene die dat van zich zelf denken.
  Is het Vlaams Belang extreemrechts, of is iemand extreemrechts omdat ze minder vreemdelingen willen en zeggen dat er genoeg zijn? Neen!
  Is men xenofoob omdat men zegt dat alles wordt vervreemd en dat dit de vernietiging is van het eigen land en identiteit? Neen!
  Is een antisemiet en een nazi blank?Neen!
  Betekend het woord deporteren, vermoorden in vernietigingskampen? Neen,
  die betekenis heeft men eraan gegeven en het is een onwetenschappelijk en oneigenlijk onrechtmatig woordgebruik.
  Dit moet stoppen en moet benoemd worden! Wie is vandaag de dag extreemrechts en xenofoob? Wel: ‘Alle islamitisch gestuurde landen en dictaturen zijn én xenofoob, extreemrechts en nazi!Want zij dulden geen andere vreemdeling buiten diegene die de Islam aanhangt. Zij dulden geen anders gelovige en geven geen rechten eraan. Hun voorouders en zijn diegene die met Hitler massaal hebben gecollaboreerd met Hitler en joden hebben uitgemoord op een satanische manier die de Nazi’s nog niet toepasten. En zij doen nu verder, want het antisemitisme van deze nazi’s is groter en erger in getale dan de nazi minderheid van Hitler!
  Noem het de ‘ ALLAH NAZI’S ‘ de islamitische xenofoben, Het islamitisch extreemrechts is het probleem vandaag de dag!
  Wij worden gediscrimineerd als ras en wij moeten gezamenlijk klacht indienen.
  Omdat onze rechten worden ontnomen als Europese bevolking en het land moeten afstaan van verantwoordelijke politici aan de kolonisatie van cultuur-vreemde, xenofobe volkeren die aan ons en anderen niet de rechten geven die wij hun geven!
  Maak dus een resolutie zoals de partij VCD( Vrije Vlaamse Democraten) die in hun statuten hebben gezet, dat landen van migranten die hun burgers niet dezelfde behandeling geven zoals wij, maar de omgekeerde behandeling geven van recht op vrije godsdienst, tolerantie, gelijke rechten enz, worden geweigerd als migrant en desnoods teug gestuurd!
  Als een ganse bevolkingsgroep met dito religieuze achtergrond voor een continentale polarisatie zorgen, zij het recht moet geweigerd worden hier te verblijven of nog asiel te verkrijgen, vanwege hun, extreemrechts, xenofobe, nazistisch en antisemitische cultuur en gedachtegoed. Landen die christenen vervolgen en genocide plegen, moet uitgesloten worden uit de VN. En men mag geen christenen uit vervolgde landen asiel weigeren.De economische belangen met die landen vanwege olie-import die bij onze politici zorgen voor het toeknijpen van een oog, het ontkennen van misdaden tegen de menselijkheid en mensheid moeten openlijk in vraag gesteld worden.En onze rechtse partijen moeten alle groene energie promoten die olie vervangend is, openlijk tegen olieproducerende landen om onze afhankelijkheid te doven!

 2. haha ok maar ze maken alleen zichzelf belachelijk hiermee;) maar idd, wat mij ook stoort is als allochtonen een misdaad begaan ze niet eens een naam in de krant durven zetten, maar zodra het een blanke is kranten er altijd een naam en foto bijzetten…

 3. Typisch de linkse media van vandaag.
  Ik ken geen één Europees land waar meer zwarten en Noord-Afrikanen wonen dan in Frankrijk dus ik denk niet dat neo-nazi’s daar zelfs de kans krijgen om hun kop buiten te steken…

 4. Ze moeten iemand de schuld geven om de waarheid te verdoezelen ,ze zullen het wel beseffen
  als het te laat is met de islam :

 5. De redenering van de Heer Lode Delputte, redacteur van de Fabeltjeskrant, is nochthans helder, gemakkelijk te volgen en te begrijpen, logisch: een aanslag op een Joodse school = herhaling van de Holocaust = heropleving van het Nazisme (kan niet anders, toch?) = neonazisten – extreem rechts (alhoewel de NSDAP een centrumpatij was) = naziterreur uitgevoerd door de Rechtsen = voorpaginanieuws = serene, objectieve berichtgeving zoals men dit al alyijd van De Morgen gewoon is. Iedereen begrepen? en voor de socialisten hetzelfde! Wat zei die Jesus ook al weer? “Laat de kinderen en de simpelen van geest tot mij komen en ik zal ze troosten.” Veel troost, Mr. Delputte.

Comments are closed.