Gisteren schreven we reeds dat de moorden in Toulouse op een walgelijke manier politiek gerecupereerd werden. Voor de gevestigde orde was het bijna een droom: een extreem-rechtse neonazi die naar het terrorisme greep, voor mensen in Toulouse een nachtmerrie. Maar zoals we ook hier met de tragische busramp helaas hebben kunnen zien: de media geeft enkel om menselijke gevoelens als dat verkoopt. Voor de rest: nul scrupules. Maar nu blijkt dat men toch wat “té enthousiast” bleek.

Op dit moment hebben Franse veiligheidsdiensten de verdachte van de moorden omsingeld. In sommige media werd gemeld dat de dader volgens sommigen blauwe ogen had, een gruwelijke misdaad volgens bepaalde media, en duidelijk blank was. Nu blijkt dat de verdachte een 24jarige Algerijn is die reeds aanzienlijke tijd in Afghanistan en Pakistan doorbracht en beweert lid te zijn van Al-Qaida. Hij noemt zich een jihadist en wenst wraak te nemen voor de Palestijnse kinderen die worden gedood door Israël en tevens vergelding te nemen voor de Franse buitenlandse interventiepolitiek.

Het zou dus wel eens kunnen dat vooral Marine Le Pen hier nu een positief gevolg van zal voelen. De media en politici struikelden over elkaar om rechts de schuld te kunnen geven dat “vreemdelingen stigmatiseert” en aanzet tot dit soort daden. Het valt dan ook af te wachten welke draai men aan de feiten zal geven om het toch maar op het FN te kunnen steken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op ““Extreem-rechtse neonazistische terrorist” blijkt salafistische Algerijn te zijn”

  1. […] en leugencampagne die kranten als De Morgen reeds voorbarig begonnen te voeren, bleek de terrorist een salafist en geen neonazi te zijn. Beoordeel dit: Share this:Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. Dit […]

Trending

%d bloggers liken dit: