Op 6 mei 2002 werd de moedige rechtse politicus Pim Fortuyn vermoord door een extreem-linkse schoft, die werkte voor een linkse groene vereniging.  De laksheid van de Nederlandse justitie zorgde ervoor dat de schoft in 2003 slechts veroordeeld werd tot 18 jaar cel.  Daardoor kan hij binnen enkele jaren vrijkomen.

Net als het Belgische ‘gerecht’ kent ook Nederland immers het belachelijke systeem, waarbij zelfs de zwaarste schurk kan vrijkomen door kwijtschelding van een derde van zijn straf.  Dat de schoft geen enkel berouw toont, en integendeel in extreem-linkse kringen nog steeds als held wordt vereerd, volstaat al om elke strafvermindering af te wijzen;  maar eigenlijk is de enige straf die voor deze schoft past de doodstraf.

Een ooggetuige van de moord, de chauffeur van Pim Fortuyn, roept daarom op om een online petitie tegen vrijlating te tekenen op deze link: http://petities.nl/petitie/volkert-van-der-g-mag-geen-6-jaar-strafvermindering-krijgen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Ooggetuige moord Fortuyn start petitie tegen vrijlating extreem-linkse schoft”

  1. Vercraeye P.F.

    Die zijn gat verbrand moet op de blaren zitten ! En blijven zitten , zo simpel is dit .

  2. Pim Fortuyn :-( jammer. Was van een heel ander kaliber dan populist Wilders..

  3. Men word tegenwoordig meer gestraft om een fiets te stelen dan voor moord der zijn geen woorden voor 1 ding weet ik zeker nederlanders en belgen 90 procent zijn te laf om hun mond open te doen we laten de politiekers beslissen over ons leven , dit mag wel eens veranderen
    ti’s tenslotte de bevolking die hun loon uitbetaald wanneer is het eens genoeg geweest…ik begin nu al men eigen land te haten ti’s voor de gewone werker geen betaalbaar leven meer

  4. Die moordenaar moet zijn straf helemaal uitzitten !!!

Trending

%d