Vanaf volgende week beschikbaar bij Rapaille: ‘Eléments pour une Contre-Culture’

Radio Rapaille pakt uit met het boek ‘Eléments pour une Contre-Culture’ van identitair activist Philippe Vardon. Dit boek is geschreven als inleiding tot de ‘contra-culturele identiteit’, die gevormd werd door – voornamelijk jonge – activisten, die sinds 2002 deze innovatieve ‘denkrichting’ – niet altijd even bewust – beleefden. Net als de identitaire beweging zelf, is deze nieuwe ‘denkstijl’ veelzijdig en aanzienlijk asymmetrisch.

Van de ene definitie naar de andere, kan er filosofisch gedaan worden over pakweg een model van schoenen! Want door meerdere referenties zoals deze, wordt volgens de auteur een subcultuur gevormd. Plaatsen, auteurs, films, kledingmerken, concepten, beelden, zinnen, liedjes, karakters, herinneringen, etc… alles draagt bij tot dit proces.

Dit schrijfsel telt 304 pagina’s en zal vanaf volgende week beschikbaar zijn voor de prijs van € 20.00 (+ transport kosten). Voor bestellingen en meer info verwijzen we naar de facebookpagina van Radio Rapaille. (klik hier)

Tevens nog steeds beschikbaar:

Straalschijven van de Strangers, Standrecht, ZetaZeroAlfa, het boek Nessun Dolore van Domenico Di Tullio en nog veel meer! Vanzelfsprekend kan u dit materiaal ook alvast reserveren zonder portkosten op de activiteiten waar de Rapaille propagandastand aanwezig zal zijn.

Noteer alvast:

Donderdag 29 maart Gent (boekvoorstelling Nessun Dolore)
Vrijdag 30 maart A’pen (boekvoorstelling Nessun Dolore)