Rechts Actueel op het Vlaams Nationaal Zangfeest: bezoek onze stand!

Het is vandaag – en vermoedelijk ook morgen – wat kalmer op deze webstek gezien de voorbereidingen die we treffen voor het Vlaams Nationaal Zangfeest komende zondag 11 maart in de Antwerpse Lotto Arena. Rechts Actueel zal met een grote promoploeg aanwezig zijn die je zal passeren als je de Lotto Arena binnen wil. Eens binnen kan je, alvorens uw plaatsen op te zoeken, eerst nog de promotiestand van Rechts Actueel bezoeken.

Aan deze stand kan je verschillende zaken aankopen en krijgen. Onze Wim Maes-affiche, onze zelfklevers, boeken over Jean-Marie Le Pen en Terre’Blanche, unieke boekjes van de hand van Karel Dillen (stichter Vlaams Blok) en veel meer. Tevens is er een unieke cd te verkrijgen die aan de hand van verschillende liedjes, gezongen door artiesten uit de respectievelijke landen, het verhaal vertelt van de afscheidingen van een aantal Europese volkeren.

U ziet het, het is zeker de moeite waard om onze (en andere) stand(en) te bezoeken! Wie nog een kaart van het Zangfeest wil moet snel zijn aangezien de Lotto Arena zo goed als uitverkocht is. Tot zondag!

One comment

  1. Ze zouden beter allemaal samen werken in plaats op elkaars kap te zitten;
    Dan zouden ze sterker staan:

Comments are closed.