Radio Rapaille en het Katholiek Vlaams HoogstudentenVerbond Gent ontvangen op respectievelijk 30 en 29 maart Domenico Di Tullio, auteur van het boek ‘Nessun Dolore – een verhaal over Casa Pound’. Casa Pound werd op deze webstek al enkele keren toegelicht en nu en dan verschijnt hier een verslag van hun activiteiten. Di Tullio is een duivel-doet-al in de Casa Poundbeweging en was dan ook de uitgelezen persoon om dit boek te schrijven.

Van de geboorte van Casa Pound Italia (CPI) tot de slag om Piazza Navone, `Nessun Dolore’ is de autobiografische roman die gebaseerd is op de belevenissen van de mannen en vrouwen van Casa Pound Italia. De auteur is de in I969 geboren Romein Domenico Di Tullio. Deze advocaat, schrijver én militant van CPI, bracht dit boek uit bij uitgeverij Rizzoli, één van de meest prestigieuze Italiaanse uitgeverijen. Het boek is een ware bestseller!

In Vlaanderen zal de auteur eind maart voor het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) Gent (29 maart – Gent) en  Radio Rapaille (30 maart – Antwerpen) de Franse vertaling van zijn boek voorstellen. Tevens zal hij, als huisadvocaat van CPI, ingaan op de actualiteit in Italië, waar momenteel een ware heksenjacht tegen CPI is begonnen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Boekvoorstelling ‘Nessun Dolore – een verhaal over Casa Pound’ in Gent en Antwerpen”

  1. […] Donderdag 29 maart Gent (boekvoorstelling Nessun Dolore) Vrijdag 30 maart A’pen (boekvoorstell… […]

Trending

%d