Een interessant, en helaas veelzeggend citaat, dat men op de webstek van de BBC kan terugvinden en een belangrijk deel van het Europese akkoord met Griekenland samenvat: “Greece will amend its constitution to give priority to debt repayments over the funding of government services

Vertaling: “Griekenland zal zijn grondwet aanpassen om afbetalingen aan schulden prioriteit te geven over overheidsdiensten“. In andere woorden: uitbetaling van pensioenen, handhaving van openbare orde, voorziening van basisfaciliteiten, onderwijs, etc…. moeten wijken als de schuldeisers dat eisen. Een onafhankelijke staat? Vergeet het, hoogstens een arrondissement van Europa. Want u mag gerust zijn dat dit een precedent is dat zich zal uitbreiden over de andere Europese staten

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Vergeet onafhankelijkheid maar”

  1. HILDE FRANCKAERT

    Ik voelde al direct nattigheid toen de Liberale dictator met het spleetje tussen de twee voortanden, de Belgische politiek plots verliet met zijn kompaan voor een onverkozen machtsplaats in de Europese commissie! Hij wist waarom, ik ook als leek dan nog wel.Jullie politiekers niet??? Vreemd hoor! Vrouwelijke intuïtie? Graag antwoord. Dank bij voorbaat.

    1. Mooi gezegd !
      Wij hebben geen zo genaamde “politiekers” het zijn allen zakkenvullers en dan liefst snel aan de Europese tafel. Heb je al gezien wie daar zit ?

Trending

%d