NSV betoogt voor Europa en tegen de EU op 15 maart in Leuven

Naar jaarlijkse goede gewoonte trekken de studenten van de Nationalistische Studentenvereniging (NSV) weer de straat op in een studentenstad om de boodschap van Vlaamsnationale bevrijding uit te dragen.  Dit jaar wordt betoogd voor een verenigd en vreedzaam Europa van nationale staten, maar tegen de federale ‘Europese Unie’ als voorbode van een EU-superstaat.  Een boodschap die gelet op de Euroramp en de ondemocratische overval door EU, IMF en ECB op Griekenland meer dan ooit actueel is…

De NSV’ers en hun nationalistische bondgenoten geven afspraak op woensdag 15 maart om 20 uur op het Hooverplein in Leuven.  Al wie jong van hart en strijdbaar Vlaamsnationaal is hoort daar te zijn.

Daarnaast zal er ook naar jaarlijkse gewoonte een communistische tegenbetoging tegen vrije meningsuiting zijn, en dit jaar dus ook ten gunste van de EU-superstaat en ten gunste van EU, IMF en ECB.  De verstandelijk minder begaafden die daarin willen meelopen verwijzen we graag naar Google.

RechtsActueel zal natuurlijk ook in Leuven zijn; de beste verslagen en de eerste foto’s, die zal je hier vinden!