Terwijl in Zuid-Afrika onder het nieuwe ‘democratische multiculturele’ ANC-regime de blanke boeren worden uitgemoord via ‘plaasmoorde’ blijft het bij de voormalige anti-apartheidsroepers oorverdovend stil. In het Europees parlement nam Philip Claeys (Vlaams Belang) het voortouw in het doorbreken van dit schandelijke stilzwijgen. Op een internationale conferentie werd o.a. de onderstaande schokkende reportage getoond, die dankzij de vriendelijke toestemming van de maker nu ook publiek kan gemaakt worden. Als ook jij wil dat de wereld op de hoogte wordt gebracht van de stille moord op een volk, druk dan op ‘delen’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] Schokkende reportage (Engelstalig) over ANC-genocide tegen blanke boeren in Zuid-Afrika via ‘plaasmoorde’”

  1. Vanavond op Ned3 wordt er over dezelfde problematiek een documentaire uitgezonden,
    http://www.tvgids.nl/artikel/45858/3Onderzoekt:_Moord_op_de_Blanke_Boer

Trending

%d bloggers liken dit: