De woordvoerder van sharia4belgium, Fouad ‘Abu Imran’ Belkacem, werd deze voormiddag veroordeeld tot twee jaar effectieve celstraf plus een boete van 550 euro. De benadeelden Filip Dewinter, Frank Vanhecke en het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding krijgen elk een symbolische schadevergoeding van één euro. Zijn Britse kompaan Anjem Choudary kreeg één jaar effectief. Abu Imran mocht de rechtbank verlaten en bijgevolg nog even van zijn vrijheid genieten, Anjem echter werd onmiddellijke aanhouding bevolen… deze laatste was echter niet in de rechtbank aanwezig.

Het klinkt allemaal wat typisch Belgisch, maar het gerecht gaat er vanuit dat Imran het land niet zal ontvluchten, maar zijn kompaan wel. Als hij al in het land is, zo vragen wij ons af. Nu goed, beide heren werden veroordeeld voor het aanzetten tot haat en geweld tegen niet-moslims. Verschillende feiten speelden daarin mee. Onder andere de walgelijke boodschap die Imran verspreidde na het overlijden van Marie-Rose Morel (en waarvoor Frank Vanhecke dus in de rechtbank was als benadeelde ‘burgerlijke’ partij) en ook de uitlatingen van Imran tegen zowel Filip Dewinter als Bart De Wever in diezelfde videoboodschap.

Abu Imran – de man die het Atomium wil opblazen –  liep al veertien veroordelingen voor de politierechtbank op, naast een viertal correctionele veroordelingen wegens diefstal met geweld, weerspannigheid, smaad, bedreigingen en inbreuken op de anti-racismewet. De brave man kwam evenwel een klein technisch probleempje tegen vooraleer hij naar de rechtbank kon komen… hij werd deze morgen opgepakt aan het Sint-Jansplein in Antwerpen bij een politiecontrole. We hebben de indruk dat ze hem viseren. De arme man!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Woordvoerder sharia4belgium veroordeeld tot twee jaar effectieve celstraf, zijn compaan kreeg één jaar”

 1. rasistisch gaan doen en de grote mond helpen onze samenleving niet en doodsbedreigingen zijn bij wet strafbaar bert deckers

  grtz
  yassine

 2. dit artikel is pure nonsens want hij is vandaag nog vrijgesproken!!

 3. voor die mannen , (ik zou ze beesten noemen), is er maar 1 oplossing , uit het land zetten . dat zijn de kiemzaden vooe extremisme en haat. ook de rest van dat groepke , het zijn gelijk kakerlakken , stamp je er een dood , dan komen er 10 in de plaats . behandelen zoals ze het in hun apeland doen , ; zorgen dat ze voor altijd verdwijnen .

  1. En als je ze met tientallen doodtrapt dan krijg je het verwijt een gek of een vrijmetselaar te zijn en trekt iedereen zijn handen van je af ….

 4. Erik, vallen doodsbedreigingen volgens u onder de vrijheid van meningsuiting?

 5. Vreemd… Ik dacht dat Dewinter de paladijn van de vrije meningsuiting was…

Trending

%d bloggers liken dit: