Breuklijn: vormingsblad van de Vlaams Belang Jongeren

Onlangs verscheen, na een lange tijd van afwezigheid, ‘Breuklijn’, het vormingsblad van de Vlaams Belang Jongeren. Het vernieuwde blad behandelde in hoofdzaak het thema ‘economie’. De hoofdredacteur van Rechts Actueel schreef het hoofdartikel en ook onze redacteur Rob Verreycken deed zijn duit in het zakje met de geschiedenis van de onafhankelijkheidsoorlog in Kroatië. Tussen de langere artikels door, vind je nog verschillende boekvoorstellingen en nuttige weetjes. Zeker de moeite om dit magazine eens door te nemen!

Momenteel wordt hard gewerkt aan het volgende nummer dat zou moeten verschijnen in maart. Die editie draagt de titel: “Hoera, er is een regering!” en zal gaan over de staatshervorming, de zogezegde splitsing van BHV en zo meer. Wie het huidige of het volgende nummer wil ontvangen moet een mailtje met de nodige gegevens sturen naar info@vbj.org. Ondertussen kan je Breuklijn lezen door op de afbeelding hieronder te klikken.

One comment

  1. Heb genoten van de nieuwe Breuklijn! Bijschaven mag altijd maar heb de indruk dat het met onze vbj’ers wel snor zit op het ideologisch front. Goed zo!

Comments are closed.