Theo Francken, volksvertegenwoordiger voor de N-VA, kwam in de Commissie Binnenlandse Zaken van het parlement, te weten dat de koning geld verdient met de opvang van asielzoekers. Welgeteld 40 euro per dag, per opgevangen asielzoeker ontvangt de vorst van het belgenland. Uiteraard in één van zijn kastelen waar wij jaarlijks veel belastingen voor moeten betalen.

De man van Laken, die miljoenen euro’s per jaar krijgt van u en en uw mede-‘waarde-landgenoten’, ging vorige winter in op de oproep van Yves Leterme om asielzoekers in huis op te vangen. Albert stak prompt vier asielzoekers in de conciërgewoning van zijn kasteel in Ciergnon. Mooi gebaar dacht iedereen. Dat is pas een staatsleider! Zo moesten er meer zijn!

Nu blijkt dat dit niet gebeurde als spontane daad, doch wel nadat er eerst afspraken werden gemaakt met het OCMW van Ciergnon. Die staat in voor de vergoeding van de energiefactuur, eten en algemene kosten. 40 euro per dag, per asielzoeker zo blijkt. De koning is dus niet zo barmhartig als hij wil doen uitschijnen, maar daar moest men ons natuurlijk niet meer van overtuigen. Albert II vangt geen asielzoekers op, maar runt een goedbetaald opvangcentrum voor vluchtelingen. Met winst welteverstaan!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

12 reacties op “Koning Albert den tweede verdient geld aan opvang asielzoekers”

 1. Zelfstandigen in Vlaanderen werken aan een belastingstarief van 80 % om al die links/Waals/monarchistische hobbys te bekostigen. In feite is heel die koninklijke parasieten-familie geen haar beter dan de 3 generaties doppers in Wallonië.

 2. Elk jaar worden duizenden Vlamingen hun water/electriciteit ontnomen omdat ze het gewoonweg niet meer kunnen betalen, en het soort gespuis dat onze steden terroriseert met geweld en andere soorten criminaliteit krijgt ‘n apartement? Only in Belgium!

  1. Alberreke ligt daar ni van wakker hoor Erwin van al die Vlamingen die in de shit zitten …

 3. En nu de rechtzetting?

  NVDR: Hoezo? Bericht klopt volledig. Dat de linkse lulletjes nu proberen te leuteren dat het ‘alleen maar een kostenvergoeding’ is verandert er niks aan; hij krijgt geld voor die asielzoekers, punt. Jouw reacties zijn nog stommer dan je nickname.

  1. Ok dan, dank voor de inhoudelijk sterke reactie! Dit “links lulletje” (toch niet volgens mijn stemformulier vorige keer precies) gaat zich alvast niet mee begeven in dit vat van marginaliteit beste man ;)

 4. De waarheid brengt vroeg of later alles aant licht.WEG MET ALBERT DEN TWEEDE. Ik heb er geen Respekt voor!!!

 5. Hou een dagje vrij in uw agenda …

  GLOBAL ReVoLuTioN BRUSSELS 12 MEI 2012
  http://www.youtube.com

  1. ” Schijt aan de overheid ! “

 6. Zo kom je nog iets te weten. Want in onze nationale pers zul je daar niet veel over lezen !
  Vive le Roi !

 7. ja en nog iets wat gaan ze doen als we op minimum loon vallen gelijk griekenland

  gaan ze de voedings prijzen en de huur dan ook aanpassen nee ik denk het ,wel met zen allen
  op straat dit is belgie goede bedoelingen voor anderen maar voor eigen mensen kan het niet we worden geneukt door ons eigen volk

 8. weten jullie echt nog niet hoe corupt ons land is ze kunnen allemaal men rug op

 9. Fijn ! Nu weten we dat ook weeral. Er gaat nog veel uitkomen. Dank je wel voor de info !

Trending

%d