De heel-Nederlandse actiegroep Voorpost heeft in Den Haag actie gevoerd bij aanvang van het kennismakingsbezoek van de Belgische eerste-minister Di Rupo. De onlangs geïnstalleerde Belgische regering verkwanselt de Vlaamse belangen en staat een hereniging met Nederland in de weg.

Di Rupo vertegenwoordigt een bitter regime. Een regime dat geen oog heeft voor bijna twee eeuwen vernedering van de Vlamingen. Di Rupo komt nu om kennis te maken met de noorderburen. Deze banden met Nederland zullen slechts economisch zijn. Historische, culturele en sociale banden zijn klaarblijkelijk niet van belang.

Di Rupo staat voor een regering dat niets doet aan de oprukkende verfransing van de regio rond Brussel, dat niets doet aan de miljardentransacties richting Wallonië en dat de oren laat hangen naar het Waalse koningshuis.

Een Vlaamse onafhankelijkheid is voor Voorpost de opmaat naar een hereniging met Nederland. Voorpost is van mening dat noord en zuid ondeelbaar zijn en dat met een hereniging van de Nederlanden een historische fout wordt hersteld. Een herenigt Nederland in een Europa der volkeren.

Voorpost wil een splitsing van de kunstmatige staat België. België barst, de Nederlanden één!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] Voorpost voert actie bij het kennismakingsbezoek Di Rupo”

  1. k Weet niet hoor….als Vlaming die de helft van de tijd in Nederland verblijft vind ik de Hollandse mentaliteit verder afstaan van de Vlaamse dan pakweg de Duitse of de Poolse. Nationalisme is voor de gemiddelde Hollander het meest vieze woord dat hij kan bedenken, en bij “volksnationalisme” denkt hij onmiddellijk aan treinen naar Auschwitz. Nederland is nog erger vergiftigd met het politiek-correct denken dan Vlaanderen.

  2. Leve het herenigD Nederland! ;)

Trending

%d bloggers liken dit: