Nog niet zo lang geleden schreven we op Rechts Actueel over het WKR-bal van de Oostenrijkse Burschenschaften dat, onder druk van extreemlinks, vanaf volgend jaar niet meer zal kunnen plaatsvinden in het prestigieuze Wiener Hofburg Kongresszentrum. (lees hier) Wie dacht dat het daarbij zou blijven, zit er serieus naast. Een coalitie van socialisten, joden, de extreemlinkse ‘Grünen’, een actrice van het zevende knoopsgat en nog meer van dit soort wereldverbeteraars, heeft nu besloten om het groot geschut in te zetten tegen dit studentenbal.

Onder het motto “”Erinnern und Zeichen setzen” gaat dit bont gezelschap de strijd aan met de Burschenschaften. Het motto kan vrij vertaald worden als: “Laten we herinneren en  bakens/grenzen plaatsen”, de Duitse versie van No Pasaran, zo u wil. Dit lieten ze weten op een zeer mager bijgewoonde persconferentie gisterenochtend.

Eén van de aanwezige toehoorders was een vertegenwoordiger van de “Gedenk- und Aktionswoche gegen Rassismus, Antisemitismus und Rechtsextremismus”. De man was echter niet onder de indruk van het illuster gezelschap, aangezien hij meteen door had dat het gezelschap maar één thema in het achterhoofd had: de afschaf van het WKR-bal in de Weense Hofburg. Waar het groepje zich onder andere druk in maakte, was de toch wel erg discriminerende ‘Vrouwenbrunch”, waar dus geen mannen op uitgenodigd worden (stel u voor zeg!). De vraag rees bij deze joodse en linkse heren en dames hoe de homo-nazi’s zich hierbij zouden voelen…

Een tweede argument overtreft het eerste met voorsprong. Het WKR-bal valt op dezelfde datum als de Oostenrijkse herdenking van de bevrijding van Auschwitz. De joden zien dit natuurlijk als een pure provocatie! Stel u voor zeg, het WKR-bal dat al een jaar lang gepland staat, moet maar wijken voor een herdenking elders in de stad. Raimund Fastenbauer is er zeker van dat “de Burschen van Olympia en Teutonia, lachend op hun ‘Lederstiefel’ zullen kletsen, door het bal op de zelfde dag te laten plaatsvinden.” Eén groot complot met andere woorden!

Volgens de voorzitter van de ‘Österreichischen Hochschülerschaft’, Janine Wulz, is het bal een wederzien van politiekers, eenmalige universiteitsrectoren en Burschen die ooit nog nazi-leider zijn geweest zoals Gottfried Küssel. Ze vergeet blijkbaar wel dat Küssel momenteel in voorhechtenis zit en bijgevolg nogal moeilijk op het bal zal geraken. Maar misschien weten die linkse genieën beter?

De man van de Weense Groenen viel enthousiast in met de zegerede, dat ze door het afnemen van de Hofburg “een belangrijk symbool van de extreemrechtse Burschenschaft hadden afgepakt”. U ziet het, ware helden die linksen! Meteen trok hij van leer tegen de ideologie van de Burschen, die aan zou zetten tot daden zoals die van Breivik in Noorwegen en de NSU in Duitsland (de verdachte moorden op verschillende Turken zouden gepleegd zijn door NSU-aanhangers, maar betaald en beschermd door de Duitse staatsveiligheid…).

Herbert Kickl van de FPÖ nam de verdediging van de Oostenrijkse Burschenschaften op zich: “De heksenjacht, gevoerd door het zelfverklaarde maatschappelijke middenveld, heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Sommige beschermers van de tegenstanders van het WKR-bal hebben blijkbaar alle controle over hun woorden verloren.” Kickl zag eerder deze week Barbara Prammer van de SPÖ, samen met een aantal gewelddadige ‘anti-WKR-bal’-demonstranten op een boot zitten en verklaarde daarover: “Wanneer men tolereert dat er gewelddadige individuen aanwezig zijn bij de demonstraties tegen eerbare burgers die deelnemen aan het WKR-bal, dan bekeert men zich tot een ideologie die weerzinwekkend is en het zijn net de tegenstanders van het WKR-bal die hiermee de (eerder genoemde nvdr.) holocaust-herdenking onteren!”

Wordt vermoedelijk nog vervolgd.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Oostenrijkse joden, socialisten, groenen en anderen samen in de aanval tegen het WKR-bal van de Burschenschaften”

  1. […] beelden laten zien van de anti-WKR-bal demonstratie, afgelopen weekeinde in Wenen. Lees er hier, hier en hier meer over. Beoordeel dit: Share this:Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te […]

  2. Onderschat de macht niet van de pro-Zionistische filosemietische lobby , net zoals bij ons.

  3. […] RECHTS ACTUEEL Jong, rechts en vernieuwend Spring naar inhoud HomeMissie en contactUitgevraagd25 jaar Junge FreiheitRR StraataperitiefTAK: dwarsdoor W-OVraaggesprek met Bart de BardVraaggesprek met Gerolf AnnemansVraaggesprek met Jonas Naeyaert (KVHV)Vraaggesprek met Theo Francken ← Oostenrijkse joden, socialisten, groenen en anderen samen in de aanval tegen het WKR-bal van … […]

  4. VlaamsRepublikeinsJongere

    Die linkse wereldverbeteraars zijn toch echt wel de beste in de kunst “scheve en ongefundeerde verbanden trekken”. Nazi hier en nazi daar.
    Stel je voor zeg, een bal waar iedereen netjes gekleed is, met een prachtig decor en mooie muziek. De horror!

Trending

%d