Terwijl de Vlaming dankzij de collaboratie van CD&V, SP.a en VLD de eerste gevolgen voelt van de Waalse PS-belastingpletwals, blijven de grenzen wijd open staan voor asielzoekers en nieuwe immigranten. Vorig jaar zette de stijging van het aantal asielaanvragen zich onverminderd door en werd zelfs de kaap van 25.000 overschreden, het hoogste aantal in meer dan tien jaar.

Zo’n cijfer zegt weinig, maar een voorbeeld kan het verduidelijken: aangezien een machtige viermotorige Boeing747 500 passagiers kan vervoeren, betekent dit dat zo’n cijfer gelijkstaat aan elke week zo’n toestel vol nieuwe asielzoekers dat landt in Zaventem en de inhoud ervan ten laste legt van vooral de Vlaamse belastingbetalers…

Achter één asieldossier kunnen zoals bekend ook meerdere personen schuilgaan, waardoor het aantal aanvragen door de asielinstanties traditioneel met een derde wordt vermeerderd. Dat betekent concreet dat er vorig jaar alleen al via de asielpoort zo’n 34.000 vreemdelingen dit land binnen wandelden. Dat is in nauwelijks één jaar tijd een stad als Ieper erbij.  België blijft uiteraard binnen Europa de favoriete bestemming: dit gekke land van melk en honing lokt liefst 5 keer meer asielzoekers dan het Europese gemiddelde…

De gevolgen van de toestroom zijn nauwelijks bij te houden.  In de Vlaamse centrumsteden gaat nu al 70% van de OCMW-uitkeringen naar allochtonen, en moeten de budgetten jaarlijks fors verhoogd worden; hoe de ontsporende uitgaven moeten bekostigd worden weet niemand, tenzij dan door nog maar eens hogere belastingen.  Het Vlaamse onderwijs kraakt in zijn voegen, vindt nauwelijks nog leerkrachten voor de grootsteden en alle geld moet gaan naar ‘kansarme kindjes’ (lees: allochtonen).  De percentages allochtonen in de straatcriminaliteit en de gevangenispopulatie zijn intussen welbekend… 

Wiens schuld is het?  Uw schuld.  Als u zich nog steeds door de media laat wijsmaken dat u beter voor CD&V, SP.a of VLD stemt dan voor ‘extremisten’, tenminste.  Want alleen uw stem voor de drie traditionele maffiafamilies maakt deze waanzin mogelijk.  

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “25.000 asielzoekers per jaar: elke week Boeing 747 vol nieuwe asielzoekers”

 1. BELGIE TE HUUR GELIEVE ZICH TE WENDEN LOKALE OCMW

  BELGIQUE A LOUER POUR APPLIQUER S’IL VOUS PLAÎT CPAS LOCALE

  BELÇİKA BAŞVURU KİRALIK İÇİN YEREL CPAS LÜTFEN

  BELGJIKE ME QERA PER JU LUTEM KERKOJ CPAS LOKALE

  BELGIUM kodi ya kuomba PLEASE CPAS LOCAL

  BELGIA spre inchiriere APLICA VA RUGAM SA CPAS LOCALE

  БЕЛЬГІЯ Арандаваць ПАДАЦЬ ЗАЯЎКУ, КАЛІ ЛАСКА МЯСЦОВАГА CPAS

  BELGIUM TO RENT TO APPLY PLEASE LOCAL CPAS

  BÉLGICA PARA ALQUILAR PARA APLICAR POR FAVOR CPAS LOCAL

  Dit kennen ze allemaal stop ermee trek de stekker uit sluit de deuren t’is genoeg geweest

 2. Rechts actueel heeft 100% gelijk, Belgische burgers, jullie dus, zijn net als de Nederlandse burgers niet meer in staat om echt samen te werken. Iedereen denkt aan zichzelf en denkt dat het wel over gaat waaien vandaag of moren. Nu niets doen is overgeven aan de bezetters, het einde van uw vrijheid in in zicht. En wat zegt dit u?? Niets, helemaal niets, net alsof u naar een spannende film kijkt, die is na 90 minuten afgelopen, we zetten de televisie uit, gaan slapen en dat was het dan weer. Maar dit is geen film, dit is geen fictie.

  U allen bent als kikkers in een pan met water dat langzaam wordt opgewarmd, net zolang tot het kookt en u niet eens door hebt dat u uw dood tegemoet gaat. Dat u dood gaat is niet misschien niet zo erg maar dat uw kinderen een leven in de eeuwige duisternis moeten gaan doorbrengen zou u op z´n minst aan het denken moeten gaan zetten.

  Wat is het resultaat van mijn betoog?? Helemaal niets!! En zo kletsen we maar wat af, maar als burgers zich niet organiseren en een echte vuist maken tegen het wanbeleid van hun politici (dat zijn mensen zoals u en ik, die zichzelf in een uitzonderingspositie hebben weten te manoeuvreren) dan is heeft u allen schuld.

 3. een staking heel belgie elke belg nie van wat kunnen wij daar aan doe nee ,verdomme ieder belg en samen naat brussel gaan om ons recht op te eisen

 4. belgie zeg ik als belg heb je geen rechten meer het is het corupste land van den bol, terwijl de ministers 12000 euro verdienen per maand geven ze er nog de reklame van op TV hoeveel ze verdienen terwijl 3/4 van belgie sterft van honger en armoede , ik heb dit nog niet op jaar basis ,de prijzen gaan de hoogte in maar lonen blijven gelijk zeg niet opslag van 35 euro ja op jaar basis is dat totaal niks de lonen blijven hetzelfde al 20 jaar ik heb 1.075 euro per maand alleenstaande vader met kind ten laste ,maar woon in sociale woning waarvan de huur 515 euro bedraagd daar moet er nog elect – water – gas afgetrokken worden nog eens 230 euro eraf dus wat of welke toekomst moet ik men kind geven..
  dan zeggen ze ga werken ok met plezier als ze de mensen betalen wat hen toekomt ,,
  maar door de grenzen open te laten kan een belg niet meer werken omdat de bazen en die mafia bende in brussel het probleem niet willen inzien het zijn goedkope werkkrachten ,waarvoor wij als belg moeten ten onder doen wanneer zal daar eens een einde aan komen of moet er iets gebeuren gelijk in tunesie …………ik heb geen vertrouwen meer het land is naar de’ kloten….

  mvg

 5. Nu is het de bedoeling dat we wekelijks 2 volle Boeing 747’s terug sturen :)

 6. De huidige regeerders zijn volksverraders die de allochtonen lokken als stemvee om de Vlamingen te overspoelen en hun destructieve linkse agenda uit te voeren.

 7. Het is beter als je zegt “met factor 3 vermeerderd” in plaats van “met een derde wordt vermeerderd”. Dat laatste impliceert een vermeerdering van 33% in plaats van een verdrievoudiging.

 8. WAARSCHUWING!!! Stop met het UITSCHOT binnen te laten! Zorg ervoor dat het EIGEN VOLK goed kan leven.De Wetstraat 16 is onder anderem SCHULDIG dat de GELDZOEKERS hier zo maar binnen lopen langs Het OCMW.Er moet er veel GELD zijn op de verkeerde plaats. Denkt eraan in de Wetstraat dat je met vuur aan het spelen zijt. Eerst nog een paar gevangenissen bouwen dan kunnt je er zelf gaan inzitten.Hopelijk niet allemaal, anders is de Wetstraat 16 TE HUUR!!!

Trending

%d