Schieten op politie om “af te schrikken” = strafvermindering

Oussama Trimini stond een tijd geleden voor de rechter voor een homejacking en daaropvolgend vuurgevecht met de politie. Tijdens de vlucht werd het vuur op de politie geopend, toen zijn auto stilviel, stapte hij uit en probeerde hij met het AK-47 aanvalsgeweer het vuur te openen op de politie. Drie keer blokkeerde het wapen, wat de enige reden was dat er geen doden vielen. Volgens het Hof van Beroep reden genoeg om zijn straf van twaalf naar zeven jaar te verminderen.

Er is nochtans geen gebrek aan bewijzen, één van de daders gaf immers het vuurgevecht toe. Doordat Trimini echter met zijn AK-47 wou schieten om de agenten “af te schrikken” tilt de rechter echter minder zwaar aan de feiten. Begrijpen wie begrijpen kan…

2 comments

  1. Begrijpen wie begrijpen kan…
    zal jullie verder helpen met het begrijpen het was gewoon weer een vreemde die stond te zwaaien met zijn huidskleur en wat doet de rechter dan de zaak minimaliseren uit anst voor de racisme-wet.
    een ware schande moest het een vlaming zijn geweest dan zat hij zeker 15jaar vast!
    !!VLAANDERENVRIJ!!

  2. Dus vanaf nu mogen we vrij op de moslims schieten ? als ge er an eentje per ongeluk raakt is dan een ongelukje ,

Comments are closed.