Steeds minder mensen lezen kranten en het vertrouwen in media en journalisten blijkt bij elk onderzoek nog lager dan dat in politici.  Hoe zou dat toch komen?  Misschien omdat het voor 80% groen-rode journalistenheir aan actieve zelfcensuur doet.  Zoals bij de recente overval en aanranding van een 25-jarige Vlaamse vrouw in een kinderopvang in Wetteren, waar de media de Afrikaanse dader zowaar voorstelden als…  Duitser. 

De feiten zoals ze aanvankelijk werden gemeld:  Twee minderjarigen dringen een kinderopvang binnen waar de kleuters net vertrokken zijn en enkel een 25-jarige Vlaamse vrouw achtergebleven is.  Ze wordt overvallen, mishandeld, opgesloten en daarna brutaal aangerand.  Aanvankelijk wordt enkel gesproken van ‘aanranding’, een dag later melden de media dan toch dat het om verkrachting ging.  Ook zou één dader meerderjarig zijn.  De daders houden enkel op met hun mishandelingen omdat toevallig een collega nog even langskomt en slaan op de vlucht.  Het slachtoffer is zwaar getraumatiseerd.

Volgens zowat alle media is de dader een ‘Duitser’.  In werkelijkheid meldde toch één krant, De Standaard, ons in haar internetversie de realiteit: het gaat om twee daders van Afrikaanse afkomst.  Dat feit wordt voor het overige door de media verzwegen: in de journaals van VTM en VRT wordt dat feit onder de mat gemoffeld.  Dat de Afrikaan de Duitse nationaliteit heeft is véél interessanter: zo wordt de dader plots een ‘Duitser’.  Ook in de gedrukte versie van De Standaard vandaag is de Afrikaanse achtergrond verdwenen…

Het rood-groene journalistenheir zal nu aan het gillen slaan dat ‘de afkomst er niet toe doet en niet relevant is’.  Sorry, maar dat is een politiek-correct dogma, en strookt niet met de realiteit die een journalist geacht wordt te zien en te achterhalen.  Er is geen significant probleem van Duitsers die misdrijven plegen; er is wél een significant probleem met Afrikanen en Noord-Afrikanen die veel meer misdrijven plegen dan hun aandeel in de bevolking toelaat te vermoeden.  Dat het daarbij heel vaak gaat om zeer jonge jongens, en dat het geweld vaak sexueel getint is en gericht tegen blanke vrouwen, is een feit dat ook steeds nadrukkelijker gerapporteerd wordt vanuit gans Europa.  Er zijn dus nuttige journalistieke vragen te stellen: wat is de rol van cultuur, afkomst en/of geloof in dit patroon van geweld en misdaad?  Pas als die oorzaken zonder taboes besproken worden, kan er naar oplossingen gezocht worden…

Bovendien zouden wij, mochten wij voltijdse betaalde journalisten zijn, zeer geïntrigeerd zijn door deze zaak.  Wat doet een 16-jarige van Afrikaanse afkomst met Duitse nationaliteit in het onooglijke Vlaamse Wetteren?  Met welk statuut bevindt hij zich daar?  Zou het misschien kunnen dat mentaal zwaar beschadigde Afrikanen uit oorlogszones als Somalië, Liberia  of Congo via de asiel- en immigratiekanalen verspreid raken over gans het land en zelfs gans Europa, waardoor ze terecht komen in brave Vlaamse dorpsgemeenschappen die tegen geweld op deze schaal weinig of geen verweer hebben?  Het is maar een vraag…

Er is bij ons weten echter geen enkel van de vetgesubsidieerde ‘duidingsprogramma’s’ van de VRT die een onderzoek hiernaar gestart is.  Wellicht heeft men het te druk met het installeren van verborgen camera’s bij onthaalmoeders met een portretje van Boze Adolf aan de muur…

Ook uw buik vol van de (zelf)censuur van de Vlaamse media en de rood-groene journalisten?  Hieronder op ‘delen’ klikken.  Jij klikt de politiek-correcte censuur de wereld uit!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Afrikaan verkracht Vlaamse vrouw in kinderopvang Wetteren: (zelf)censuur in actie”

 1. Is een Afrikaanse man met Duitse nationaliteit dan plots een vreemdeling? Dit lijkt me heel betwijfelbaar. Ik keur dit voorval absoluut af, maar wat hier beschreven staat is ronduit belachelijk.
  Deze website heeft enkel de bedoeling mensen te brainwashen (of mag ik dit woord niet gebruiken aangezien het van Engelse komaf is?) en kleine Adolfjes van te maken.

  NVDR: Als een kat jongen krijgt in de viswinkel, zijn de kleine diertjes dan vissen?

 2. Zolang media en amusementsindustrie in handen zijn van mei68 links zal de berichtgeving multicul-propaganda blijven. Denk maar even aan de onvolprezen Rudy Vranckx die in alle toonaarden de “Arabische Lente” mag bejubelen terwijl we allen weten dat het gewoon een terugkeer naar Mohammedaanse barbarij is.

 3. Mijn echtgenote was 7 jaar lang actief als winkeldetectieve en hield al die tijd de gegevens bij van de door haar gearresteerde winkeldieven. Wel ik kan u vertellen dat 93% daarvan gekleurde vreemdelingen waren, de meesten noord-afrkanen. Misschien was zij wel racist en liet zij de belgen gewoon begaan? Wat daarbij ook opviel was het feit dat de ploitie een deel van hen mee nam voor verhoor en dat sommigen van hen haar bij de uitgang van de winkel stonden op te wachten. Stel u daarbij voor dat ge om 8 uur ‘s avonds uw wagen moet gaan ophalen in een van de parkings van de brusselse Nieuwstraat ? Gezellig is anders, een collegea van haar liep zo 11 messteken op in een parking aan de Carnotstraat in Antwerpen waarna mijn vrouwke het jobke voor bekeken hield
  Vive la Bel Ziek

 4. Eer wie eer toekomt, vandaag op de webstek van De Standaard:

  “De twee drongen op 15 december de kinderopvang binnen, op zoek naar geld. Uit frustratie omdat er geen geld te vinden was, verkrachtten ze een kinderverzorgster. De meerderjarige verdachte zou bekend zijn bij het gerecht voor diverse overvallen en zware geweldplegingen. ***Hij blijkt lid van een criminele Congolese bende te zijn en is onvindbaar.***”

  Geen idee hoe het met de gedrukte versie staat.

 5. Mevr. De Witte-BLANKaert , BLANKENberge

  Wedden dat er weeral geen sprake zal zijn van anti-blank racisme noch bij Parket, C.G.K.R. of PoCo-pers vermits dit kennelijk NOOIT enigerlei jurisprudentie lijkt te mogen krijgen. In een fictief omgekeerd scenario waarbij een blanke nozem een nergerin zou aangerand en verkracht hebben zou het natuurlijk WEL “racisme” heten. Plankzeil eens naar de webstek van het C.G.K.R. en zoek er eens onder rechtspraak” lang en (waarschijnlijk ook tevergeefs naar één enkel geval van anti-blank racisme jurisprudentie, ge zult lang bezig zijn, heeeeeeeeeeeeeeeeel laaaaaaaaaaaaaaaang.
  Hoogste tijd dat een parlementair eens de Minister van Justitie (namens de Parketten) en de Premier (namens het C.G.K.R.) ondervraagt over iets wat MINSTENS de perceptie wekt dat er “discriminatie op basis van (autochtone) afkomst ” lijkt betrokkennte zijn !

 6. Nou is AFRIKA nogal groot, In Nederland hebben we het zelfde probleem, dat verzwijgen. maar soms…..heel soms, durft men ze Noord Afrikaans te noemen!

Trending

%d bloggers liken dit: