4 comments

  1. Hier mogen ze ongestoord rellen, maar in de Congo zelf worden de stamleden van Thisekedi aan de krokodillen gevoerd als er een vinger opheffen naar de Kabila-stam, je moet dat zo begrijpen.

  2. Goed gevonden! Echter weet momenteel iedereen over wat het gaat omdat het nog een actuele gebeurtenis is, als je wil dat je op termijn dit idee ook nog steeds kunt gebruiken is het best om een foto te nemen met een verwijzing dat die negers hier in ons Brussel zitten (want nu kan die foto in eender welk land –ook een Afrikaans– zijn getrokken, enkel de warme kledij verraad dat ze hier in Europa aan het betogen zijn).
    Dus bv. een afbeelding met een Ned/Fr. Reclamebord erbij, of aan agent met op zijn rug police/politie ofzo. Dan zou het in de toekomst ook nog gebruikt kunnen worden.

    Maar in ieder geval is bovenstaande ook al wel een erg goed gelukt concept!!

  3. Ja, het is zo. Overal ter wereld betogen uitheemse volkeren om de situatie in het thuisland aan te kaarten. Een bewijs dat ze maar voor één ding hier zijn. Schaf vandaag alle sociale benefieten voor vreemdelingen af en je krijgt een leegloop…maar niet voor dat ze alles en iedereen beroofd hebben. Exodus 10:1-20 Achtste plaag. Sprinkhanen. “Want indien gij weigert Mijn volk te laten trekken, zie, zo zal Ik morgen sprinkhanen in uw landpale brengen. En zij zullen het gezicht des lands bedekken, alzo dat men de aarde niet zal kunnen zien; en zij zullen afeten het overige van hetgeen ontkomen is, hetgeen ulieden overgebleven was van den hagel; zij zullen ook al het geboomte afeten, dat ulieden uit het veld voortkomt. En zij zullen vervullen uw huizen, en de huizen van al uw knechten, en de huizen van (in dit geval) alle Vlamingen; dewelke uw vaders, noch de vaderen uwer vaders gezien hebben, van dien dag af, dat zij op den aardbodem geweest zijn, tot op dezen dag”.

    1. Helaas Luc, zelfs als je die (KNIPKNIP) alles afpakt gaan ze ng blijven, want slechter als in hun thuislanden kan het niet zijn. Hier kan je nog altijd straffeloos stelen, ginder gaat dat niet omdat 1. er niks te stelen valt of 2. hun handje er dan wordt afgehakt.

Comments are closed.