(VIDEO) Congolezen rellen in Brussel (alweer)

Gisterenavond hebben Congolezen, die te gast zijn in ons land, van die gastvrijheid nog maar eens misbruik gemaakt om een deel van Brussel kort en klein te slaan en onze politiemensen aan te vallen en te verwonden.  De schade die de vrienden van Etienne Tshisekedi daarbij een vorige keer veroorzaakten is goed te zien in onderstaande beelden van TV-Brussel.  Een restaurant-uitbater spreekt duidelijk geschokt van een ‘burgeroorlog’.  

Het gevolg van dit soort rellen is inderdaad te vergelijken met die van een burgeroorlog: een sluipende etnische zuivering, want behoorlijke mensen trekken hun conclusies en verhuizen.  De relschoppers slaan zelden of nooit iets stuk bij volksgenoten, vrijwel enkel bij blanken.  Zij weten natuurlijk perfect welke winkels door volksgenoten worden uitgebaat en welke niet…  Met dit soort jaarlijkse rellen zijn ook stukken van Antwerpen, Londen en Parijs veranderd in zwarte of Noordafrikaanse getto’s.

Dat is de schuld van onze eigen laksheid.  In een normaal land vliegt morgen al een C130 de grens over met een lading ongewenste vreemdelingen, terug naar Kinshasa.  Dankzij CD&V, SP.a en VLD worden de relschoppers morgen alweer vrijgelaten met de vermaning ‘dat ze het nooit meer mogen doen’ – zodat de volgende rellen kunnen voorbereid worden.

Onze dappere politiemensen mogen in de vuurlijn de klappen opvangen, nu al 16 gewonden.  Maar o wee als ze eens hard terugmeppen: dan staat het Comité P klaar voor de klachten van de arme relschoppertjes, die via gesubsidieerde mensenrechten-VZW’s en gesubsidieerde mensenrechtenadvocaten perfect de weg daarheen vinden.  In dat geval mag onze agent op het matje komen en komt het Comité P jaarlijks in het parlement blaten dat ‘er een probleem van racisme en agressie is bij onze politiediensten’.  Yeah, right.  Geen wonder dat men stilaan te weinig agenten vindt die nog in Brussel willen werken – net zoals men ook al geen leerkrachten meer vindt, die bereid zijn als multiculturele boksbal te fungeren.

Mogen wij tenslotte de Congolese relschoppers vriendelijk vragen onze Vlaamse leeuw thuis te laten?  Als Vlamingen bieden wij hen graag van harte wat anders aan: een schop onder hun achterste richting Afrika.  Zeer graag gedaan.

http://www.tvbrussel.be/video/4/het-resultaat-van-verhitte-gemoederen-matongewijk

 

One comment

  1. Als nu s alle Vlamingen en Nederlanders Brussel en de andere Waalse/Mohammedaanse steden zouden mijden en daar geen €cent meer uitgeven? Het komt de persoonlijke veiligheid nog ten goede ook. Als Brussel volledig geafrikaniseerd is kunnen Turken, negers, Roma, Koerden, Marokkanen etc.etc. dan hun veldslagen onderling uitvechten en dat de beste moge winnen.

Comments are closed.