Herinnert u zich het schandelijke beeld nog van de eeuwenoude boeddhabeelden die in Afghanistan door het moslim-terreurbewind van de Taliban werden opgeblazen? Dat beeld is exact wat Abu Imran, de leider van de fundamentalistische islamgroep Sharia4Belgium, in petto heeft voor… het Atomium in Brussel. In een internetfilmpje kondigt hij aan het monument te willen afbreken.

In één moeite door wil hij ook graag de vlag van de islam zien wapperen boven het paleis van de Waalse koninklijke familie in Laken. Het zou grappig zijn, ware het niet dat de islamitische massamoorden in New York van 9/11 gepleegd werden door een gelijkaardig groepje gekken uit Duitsland. En ware het niet dat de demografische evolutie in Brussel van die aard is dat Brussel inderdaad binnenkort een in meerderheid islamitische stad is…

 Pittig detail: in het Atomium liep tot voor kort een grote tentoonstelling ‘tegen onverdraagzaamheid’.  Of hoe de dwaze verdraagzaamheid van het Westen leidt tot haar eigen ondergang…

Opmerkelijk is intussen dat de overheid Sharia4Belgium nauwelijks een strobreed in de weg legt.  De aanhanger van Sharia4Belgium die zopas betrapt werd met een Kalashnikov-geweer werd meteen vrijgelaten.  En in Borgerhout houdt Sharia4Belgium zonder aanvraag betogingen in Borgerhout op de Turnhoutsebaan, waarbij racistische slogans tegen ‘ongelovigen’ en Joden worden geroepen.  Dat mag blijkbaar, de politie treedt niet op.  Wellicht moeten we wachten tot een lid van dit clubje een aanslag uitvoert zoals in Luik…

Wanneer doen de Vlamingen eindelijk hun ogen eens open?  Wie stemt voor CD&V, SP.a of VLD zorgt er mee voor dat deze man niet krijgt wat hij verdient:  afname Belgische nationaliteit en een enkel ticket richting Afghanistan.  Als het daar dan toch zoveel beter is, dat hij er dan gaat wonen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

33 reacties op “Sharia4Belgium en Abu Imran willen Atomium afbreken”

 1. Ik als moslim ben tegen zulke extremisten.
  Want een moslim hoort zo niet te zijn.
  Deze mensen geven de verkeerde indruk van moslims.
  Mensen vergeet niet,echte moslims zijn een voorbeeld voor de mensheid.
  Een moslim mag niet slecht zijn of slecht reageren.
  Een moslim moet respect hebben voor een ander geloof of cultuur.
  hebben deze mensen dan niets geleerd over het leven van onze profeet MOHAMMED(s.a.w.).
  Ik vindt het heel spijtig dat de islaam verkeerd geleefd wordt.
  Vergeet niet mensen,de islaam is van ons allemaal.
  …..Wie meer info wilt zoek het op bij echte moslims en niet bij zulke mensen!!!
  Je zal er meer ontdekken dan je wilt weten.
  Ik daag u uit.
  Met vriendelijke groeten Necati

 2. Onze Fouad wil hier in België in t gevang geraken, want dat is toch een luxehotel voor Marokkanen. In Marokko moet hij een straf van 10 jaar uitzitten voor drugshandel en daar steken ze de boeven in een soort grot met 50 in één cel.

 3. Karel Martel reincarnatus

  In “Makkah” (wel met een “H” achteraan, “Mecca” in ons taal) staat de Kaaba, een kubus met een doek over waaronder een meteoorsteen zou liggen die in voor-Mohamedaanse tijden door locale oude volken zou vereerd geweest zijn. Moeten wij die dan ook gaan afbreken nadat de bollen van ons Atomium over de Heysel zouden rollen ?

  1. Een kruisraket op die maffe steen in Mekka zou niet slecht zijn. Best mogelijk dat de Mohammedanen wereldwijd ineens een toontje lager gaan zingen.

 4. Ik hoop dat de meerderheid van de Belgen en Vlamingen deze bende gekken niet gaat gelijk stellen met alle moslims, dit zou getuigen van intellectuele oneerlijkheid. Moslims hebben Anders Brehvik, de racist en massamoordenaar van Noorwegen ook niet gelijkgesteld met alle Europeanen. Aboe Imran is een zieke geest, die constant aandacht nodig heeft, een beetje vergelijkbaar met sommige extreem-rechtse figuren, de enige oplossing is volledig negeren, isoleren en verantwoording laten afleggen voor zijn haatpreken. De meeste moslims haten die kerel, en willen niet vergeleken worden met hem, dit zeg ik als moslim en meen het uit mijn hart.
  Misschien dat de Belgische regering een akkoord kan afsluiten met Afghanistan, en ervoor zorgen dat die bende gekken, zo snel mogelijk vertrekt naar daar, indien het daar zoveel beter is.

 5. Als het om “Belgische symbolen” gaat mag hij ze voor mijn part allemaal afbreken: de Congreskolom, het hellend vlak van Ronquieres, het Paleis van Bert Bibber….
  IK heb wel van de Staatsveiligheid gehoord dat de baarden van sharia4Belgium ook plannen hebben om Manneke Pis te ontvoeren, te besnijden en te onthoofden, wel van dat manneke moeten ze AFBLIJVEN!!!

 6. disastertourist255

  Ik vind het jammer voor de moslims die zich wel willen aanpassen en normaal functioneren in dit land dat er zo’n manne zijn die da voor hun verpesten.

 7. disastertourist255

  die moete echt gwn beseffe dat die geluk hebben dat die hier MOGEN wonen. direct buitesmijte zou k zeggen. als die in een moslimland willen leven moge ze der van mij direct nr toe.

 8. Het systeem van vandaag zuigt olifantenballen, dit is algemeen bekend.
  Maar het verbaast me dat er niemand ingreep voor deze pure haatboodschap.
  Aan mij zal hij in ieder geval ‘n zware tegenstander vinden!

 9. zouden we niet beter alle belgische politiekers in gebreke stellen voor hun wanbeleid?

 10. en hoe gaat hij maken dat iedereen gratis gas , water enn electriciteit krijg ? gaat allah da betalen ? in zijn onderbroek ? waar zit zijn portefuile? hoe gaat hij de bankoverdracht doen vanuit de “hemel” en wanneer gaat dat hier toekomen ? mss binnen 5 miljoen jaar mits een paar dagen , weekends bijgerekend banken werken niet in het weekend
  waarom bouwen ze dan touristische attracties in saudie arabie? dat is nu een rijke moslimstaat breek daar ook de boel af van afgoderij, hun afgod is de olie en de dollars of het geld, laat hun bankrekening eens op nul staan man man man
  die kerel van sharia4belgium komt uit de bergen ginder het enige boek en kultuur die ze hebben in de koran , krijg de kleren man ben ni rasistisch , heb moslim vrienden die het zelfde zeggen maar die pipo doen alsof hij de nieuwe profeet is , eigenlijk een goede naam voor hem , de nieuwe profeet van belgie de clown wa wilt hij zijn ? bin laden de tweede pffftttt onozel manneke dikke terrorist, kom eens tegen over mij met uwe kalashnikof en uw granaten maar zo ne goeie ouwe showdown man tegen man in het midden van de straat enkel jij en ik daar ben jee niet man genoeg voor
  als je in belgie leeft doe normaal en pas u aan aan de normen hier , belijd uw geloof geen probleem maar pas u aan hier , als wij naar en moslimstaat moesten verhuizen of zelfs op vakantie gaan moeteen wwij onsook aan de normen ginder aanpassen dus doe dat dan ook hier , wij hebben het respectt voor jullie hoewel soms het niet blijkt maar heb dan ook het respect voor onze maatschappij

 11. Braems christine

  Het wordt hoog tijd dat we er iets gaan aan doen ,alles loopt hier uit de hand.
  Stuur ze allemaal terug,want ze willen geen belg zijn ze behouden ook hun nationaliteit.Wel geen belg alleen terug naar hun land van herkomst.Zeker jammer voor degene die er geld aan verdienen zoals al die grote partijen.

  Christine

 12. Als ze hun uitkeringen en leeflonen niet kunnen aanvullen met BTW zwendel zoals Abu Imran alias Fouad Belkacem dat deed zullen ze het atomium bol per bol moeten afbreken wegens geld gebrek haha wat een clowns !

 13. De belgische bevolking zal wel beslissen wat goed of slecht is voor belgië. Daar hebben wij jullie mening niet voor nodig! Indien jullie monumenten willen afbreken, ga jullie gang. Dan breken wij alles af wat moslim gerelateerd is in dit land! Zodat wij bevrijd zijn van die achterlijke onzin die jullie in ons land komen verkopen.

 14. “Als iedereen zich onderwerpt aan de islam, dan zal het hier gedaan zijn met de tirannie en de intimidatie.” Ik dacht altijd dat men alleen in tirannieën zich moest onderwerpen?

 15. wij hebben jullie moskees ook niet nodig late we die ook maar afbreken dan ?

 16. afvoeren die rotzooi!!!
  als het in hun landen toch beter is waarom komen ze na hier???
  mja hier worden het handje boven hun kop gehouden ,welkom in het “beloofde land”
  na het geval luik gaat het alleen maar erger worden,binnenkort hebben wij “trotse” Belgen nog niks meer te zeggen ……….triestig is het
  1 ding moet je “hun” nageven,zij spannen allemaal samen en wij durven niks ondernemen :-(

 17. wij komen vreemd in ons eigen landje, waar gaat dat toch naar toe in belgië? kijk in alle steden,
  daar is het enige wat de allochtone jeugd doet alles waarvoor een normale vlaming
  al lang in den bak voor zit, maar de belgen zijn racisten ook al betalen alle belgen voor
  alle “nieuwkomers” ronduit schandalig!!!!!

 18. Omg ben ik de enige hier die door heeft dat die mannen er gewoon met aan het lachen zijn, die kerels van achter in da groepke kunnen bijna hun lach niet inhouden . Ik ben eerder rechts gezind als het aankomt op vreemdelingen beleid en sta op de meeste punten als 1 man achter NVA bvb. Maar ik ben daardoor niet plots zo blind als ne vogel geworden voor grappemakelarij :p

 19. Zeg nou eerlijk: dit moet toch gewoon een studentengrap zijn?? Ik vond de video hilarisch!

  Dat koortje op de achtergrond (Allah Akbar) en vooral ook de voortdurend rinkelende telefoon.

  Monty Python hebben hun meerderen gevonden. Ik ga die andere filmpjes van hun bekijken.

 20. Na wat er in LUIK is gebeurt zal er hier in dit APENLAND nog niets veranderen.

 21. (KNIPKNIOP) aan het Atomium !

 22. Het enige dat er hier moet worden gezuiverd is België van aanstokers en zij die onze levenswijze vertikken te respecteren, maar wij zouden het hunne wel moeten respecteren en ons laten onderdrukken en onderwerpen aan HUN eisen ! Zo werkt het niet – GIVE RESPECT = GET RESPECT !!!!. Komen naar België, laten hun onderhouden en DIT is wat er er voor terugkrijgen !!!??? Als er zoveel zaken zijn dat jullie niet aanstaat >>> WAAROM ZITTEN JULLIE HIER DAN !!!???

 23. Wanneer gaan ze die onnozele extremistische zot eens terug sturen naar zijn land in plaats van zijn haat te laten verspreiden??? De vergeetput in met die belachlijke baardaap!

 24. Waarom treden noch het Parket of het fameuse Centrum voor de Ongelijkheid van de Vlaming en de Bescherming van de Islam niet op? Dit is toch ontegensprekelijk aanzetten tot haat en racisme! Arm België waar de wetten alleen maar gelden voor de “brave burger”!

 25. De 9 bollen die de 9 provincies voorstellen ? Wat een debiel, geen wonder dat ‘m zo’n infantiele uitspraken doet. Die heeft duidelijk nog nooit van een atoom gehoord.
  1e vliegtuig op. Op eigen kosten !

 26. De Sutter Lorenzo

  echt triestig hoe zo veel lafaards niet onder ogen durven zien wat er in ons land aan het gebeuren is !!! zeker na wat er is gebeurd in luik !!

 27. Ze kunnen België beter is bevrijden van al deze moslims, komt dat hier zo wat een grote mond opzetten als het ze niet aanstaat kunnen ze ook maar beter weg gaan!

 28. wouter de brabanter

  Wat een belachelijke bullshit is dit? En de eeuwenoude ruïnes van tempels en moskeeën in Afghanistan dan? Dienen die dan ook vernield te worden? Beste idioot, leef maar verder in je droomwereldje, maar ooit, ooit heeft Justitie jullie te pakken (KNIPKNIP)! Vertrek uit België als het u niet aanstaat.

  Zonder vriendelijke groet,
  wouter

 29. Aboe Imran verdient (KNIPKNIP) voor zijn haatzaaierij tegen de vlamingen !

 30. GOD BESTAAT NIET , LEER ER MEE LEVEN , JULLIE ZIJN NIETS IN DIT LAND !!!

  1. het enige positieve dat dat soort moslims doen is hun eigen opblazen
   spijtig genoeg lukt het ook niet altijd zelfs daar zijn ze te dom voor
   de doodstraf voor die terroristen terug invoeren zou een goede zaak zijn mijns inzien

  2. Gezond Hetero pastoorke dat niet aan kinderpietjes trekt

   God bestaat WEL maar hij heet NIET “Allah” !

Trending

%d