Hoe gaat het eigenlijk met RechtsActueel zelf, horen we je vragen?  Bijzonder goed en steeds beter, dank u!  Met gemiddeld meer dan 1000 bezoekers per dag en uitschieters tot liefst 5000 op één dag (!) is RechtsActueel dankzij jullie, onze geliefde lezers, nu één van de drukstgelezen webpagina’s van de rechtervleugel van de Vlaamse vrijheidsbeweging.

Sedert we in juli 2011 overschakelden naar het Wordpad-platform, dat een betere technische ondersteuning biedt , werden al meer dan 150.000 bezoeken geregistreerd.  Al snel groeide ons bezoekersaantal daardoor aan, en ging het naar de 30.000 per maand; maar dat cijfer gaan we deze maand stevig verbeteren.

RechtsActueel is het werk van een kern vrijwilligers rond Bert Deckers en Rob Verreycken, maar ook jouw hulp is welkom.  Zin om eens een bijdrage te schrijven?  Doe je best en stuur je bijdrage binnen, we bekijken ze graag.  We hebben graag stukjes over feiten en cijfers; je mening is ook interessant, maar die kan je ook al kwijt in onze reactiemodules.

Denk er ook aan dat wat jij zelf beleeft materiaal voor RechtsActueel kan zijn.  Ben je getuige van benadeling van Vlamingen?  Gangsterpraktijken van CD&V, SP.a en VLD?  Incidenten met vreemdelingen?  Dan kan jouw informatie bruikbaar voor ons zijn.

Wie een geschikt reclamekanaal zoekt voor zijn activiteit of zaak is bij ons aan het goede adres; voor slechts 1 euro per dag word je advertentie aan de rechterkant van ons scherm gezien door 1000 personen.  Die centjes gebruiken wij voor promotiemateriaal.

Het belangrijkst bij RechtsActueel zijn echter onze lezers, jij dus.  Om verder te kunnen groeien vragen we je om vooral onze teksten te delen.  Dat kan door onderaan elk artikel de deelfuncties te gebruiken, of vanuit onze Facebookgroep.  Met een eenvoudige klik help jij de politiek-correcte censuur van de gewone media de wereld uit!

Dat de gewone media te links zijn weet iedereen, maar het is niet voldoende erover te klagen.  Met RechtsActueel DOEN we er iets aan.  Veel dank voor jullie steun en samen maken we RechtsActueel nog groter en sterker.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: