CD&V-congres geeft staande ovatie voor uitverkoop, protest Voorpost/TAK/VVB

Zoals verwacht heeft het congres van de CD&V de deelname aan een regering zonder Vlaamse meerderheid, onder leiding van de Nederlandsonkundige PS-maffiabaas Di Rupo, enthousiast goedgekeurd.  De tsjeven-mosselen gaven een staande ovatie aan Wouter ‘Markske’ Beke, die zich samen met de andere kleuters Gennez en De Croo door de Walen liet inpakken.  Protest was er van Voorpost, TAK en VVB. 

De beelden van VTM zijn overigens verhelderend: op de eerste rij Jean-Luc Dehaene, die Dexia verknoeide;  Etienne Schouppe, de man die nooit aandelen met voorkennis verhandelt;  Leterme en Vervotte die op de vlucht slaan uit eerlijke schaamte; en natuurlijk Stefaan De Clerck, die nog steeds zware criminelen na éénderde van hun straf op ons loslaat.  Dat zijn de trotse boegbeelden van de CD&V-tsjeverij.  De schaamte voorbij…

http://vtm.be/nieuws/binnenland/78661-staande-ovatie-voor-wouter-beke

One comment

  1. En zeggen dan onze achterban (cd&v) zoveel competente personen telt die geen schijn van kans maken aan de top …

Comments are closed.