Een dag na de erkenning van de Vlaamse Solidaire Vakbond VSV door het Britse ‘Solidarity’ zet de organisatie alweer een stap vooruit.  Op woensdag 7 december 2011 om 14 uur wordt in Brussel een eerste straatactie georganiseerd samen met Voorpost, aan de bijzondere algemene vergadering van de Gemeentelijke Holding die moet beslissen tot ‘vrijwillige vereffening’ na de Dexia-crash.  ‘Een ontsnappingspoging van de politieke bestuurders van de holding’, zo klinkt het scherp bij VSV en Voorpost. ‘ Met deze vergadering van de schande gaan de politieke dieven vrijuit, terwijl de factuur wordt doorgeschoven naar de gewone Vlaamse werknemer!’ 

De afgelopen decennia hebben de drie traditionele politieke families CD&V, SP.a en VLD ons land naar de financiële afgrond geleid, zo zegt de VSV. ‘Bergen schulden werden opgestapeld door Martens&Co, charlatans als Verhofstadt verkwanselden de meevallers in de goede jaren, Dehaene verprutste Dexia, Leterme schreef een cheque uit voor de vrienden van ARCO. De factuur, vele miljarden euro’s, wordt de volgende decennia afgewenteld op de gewone Vlaamse werknemer via stijgende belastingen. Voor de politieke dieven topjobs bij EU en OESO en landgoederen in Toscane, voor ons stijgende belastingen!’

‘Als overtuigde solidaristen hebben wij onze buik meer dan vol van het geknoei en gefoefel door vetbetaalde partijcreaturen als een Dehaene en aanverwanten, die België maar daarmee ook Vlaanderen de dieperik in sleuren’, zo laat Voorpost weten.

Beide groepen gaan dus protesteren, ‘krachtig en luid maar vreedzaam, zonder agressie tegenover de dieven of de ordediensten’.   Er wordt samengekomen op woensdag 7 december om 14 uur aan het Albert Hall Complex op de Eudore Primezlaan 9 te Brussel.    In Brussel is ‘vrije meningsuiting’ een erg zeldzaam goed, dus er wordt opgeroepen om onopvallend (zonder symbolen of kentekens) in de buurt aanwezig te zijn, tot iets na 14 uur een signaal zal weerklinken en de straatactie begint.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: